Pet shop Happy dog klub - Beograd

Kursulina 39, 11000 Beograd
Veterinari
1245 Pregleda

Kućni ljubimac kao poklon je jedan od najplemenitijih i najtoplijih rođendanskih poklona kojim ćete svakako izazvati pozitivnu reakciju svejedno da li ga poklanjate detetu ili prijatelju. U pet shopu Happy dog klub možete da pronađete svima omiljenog psa ili mačku ili pak nešto egzotičnije kućne ljubimce kao što su činčila, roborovski hrčak, leming, morsko prase, japanski vrtimiš, nimfu, degu (vevericu), kuniće... Verovali ili ne, ovaj pet centar ima i tigricu u stalnoj ponudi. Za one koji su zainteresovani za akvaristiku, u ponudi su ribice svih vrsta i oprema za akvarijume- Serin i Tetrin program.

Iz pet shopa Happy dog klub ćete izaći potpuno opskrbljeni: imaju veliki izbor hrane za ljubimce, garderobe za pse, kaveze i opremu za glodare i ptice. Od poznatijih brendova zastupljeni su - Happy Dog, Trixie, Royal canin, Hills, Natural & Delicouse, Eco Pet, Dr.Allders, Pedigre,  Friskis, Whiskas, Animonda, Prestiz, Padovan, Signor Gatto, Simba...

Happy dog funkcioniše kao klub, tako da svaki potrošač sa članskom kartom koja je besplatna može ostvariti određene povlastice i popuste. Najverniji članovi stiču pravo na VIP karticu, koja omogućava stalni popust od 10%. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da dođete lično, postoji mogućnost dostave na kućnu adresu svega kupljenog u pet shopu Happy dog klub. Kućna dostava je 150 din, za vrednost naručene robe preko 1000 din, za bilo koji deo grada.

Ovaj beogradski pet centar u svakom smislu (i ponudom i cenama) zadovoljava svačiji ukus i porebe: cene su mini a zadovoljstvo mega!

 

 

Želite da postavite Vaš Pet shop na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Narudžbine na kućnu adresu ili sve informacije o asortimanu pet shopa Happy dog klub možete dobiti pozivanjem brojeva 011 2440709 ili 063 485663.

.

Pogledajte i šta nude ostale Veterinarske ordinacije.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se