Frigotherm - Beograd

Kneza Mutimira 4, 11000 Beograd
Oprema
795 Pregleda

Firma Frigotherm je specijalizovana za prodaju, ugradnju i servisiranje profesionalne ugostiteljske opreme, industrijskih mašina za perionice veša i opreme za klimatizaciju. Pored toga, bave se i prodajom ugostiteljskog inventara i tekstila.

Frigotherm je generalni zastupnik italijanske firme Grandimpianti koja u svom programu ima industrijske mašine za pranje, centrifugiranje, sušenje i peglanje veša . Obezbeđuje i rezervne delove, sertifikate i uputstva za održavanje pomenutih mašina.

Dobro poznata firma Končar iz Zagreba je na našem tržištu prisutna preko kompanije Frigotherm koja je njen ekskluzivni zastupnik. Končar se bavi proizvodnjom ugostiteljske opreme: šporeta, pečenjara, friteza, roštilja, kipera, kazana (elekričnih i plinskih). Osim toga, imaju kompletan program rashladne i neutralne opreme.

Kad su u pitanju uređaji za ugostiteljstvo, Frigotherm u svojoj ponudi ima ceo program firme Alumen iz Labina: mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, ljuštilice i univerzalne mašine. U ponudi su i sledeći aparati: mašine za pranje čaša i posuđa, aparati za kafu, ledomati, mašine za sečenje hleba, mešalice za testo, profesionalni mikseri, seckalice, tosteri i sve vrste barskih aparata – renomiranih proizvođača kao što su Dihr, Winterhalter, Aristarco, Hobart, Gaggia, La San Marco, Icematic, Mareno, Fimar, Forcar.

 

Firma za opremanje ugostiteljskih objekata Frigotherm je generalni zastupnik italijanske firme Montini Guerino – proizvođača inventara za ugostiteljske objekte. U cilju kompletnog opremanja kuhinja i restorana u Beogradu, ugostiteljskih objekata, bolnica, gerontoloških centara, predškolskih ustanova, škola, dečijih domova, poslovnih objekata i dr. Frigotherm raspolaže inventarom drugih domaćih i inostranih proizvođača.

Za isporuku opreme i servisiranje tokom (i van) garantnog roka na raspolaganju Vam je Frigothermova servisna služba.

 

Želite da postavite Vašu firmu ugostiteljske opreme na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O programu firme za opremanje ugostiteljskih objekata Frigotherm raspitajte se na sledećim brojevima telefona: 0112896191, 0113470850.

Pogledajte i šta nude ostale firme ugostiteljske opreme u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se