Splav Freestyler- Beograd

Brodarska bb
Splavovi
3499 Pregleda

Freestyler je jedan od najpopularnijih prestoničkih splavova. Postoji već skoro 12 godina i sinonim je kvalitetnog noćnog provoda u Beogradu. Freestyler radi samo preko leta a tada nedeljno oko10.00 ljudi dođe da se provede na ovom splavu.

Splav je organizovan po prstenovima pri čemu je spoljašnji prsten popunjen velikim brojem separea za veća društva koja žele da se izdvoje. Bliže centru su barski stolovi a u samom centru veliki šank.

Program Freestylera je okrenut svim poštovaocima urbane muzike. Od utorka do nedelje, različitim muzičkim aranžmanima privlače široki auditorijum. Odavde se čuju najbolji zvuci r’n’b i disco muzike koje Vas u toplim letnjim noćima pozivaju na igru i ples do ranih jutarnjih sati. Vrelu stmosferu dodatno zagrevaju atraktivne go-go igračice.

Preko zime Freestyler se seli u klub Fabriku a nova sezona počinje u maju ove godine.

Redovni posetioci imaju svoje taktike kako da obavezno uđu na splav i kako da osiguraju najbolja mesta u klubu i pored neverovatnih gužvi. To je česta zamerka: da se i pored rezervacije čeka na ulazu.

 

Želite da postavite Vaš splav na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Nemojte da Vam drugi pričaju kako je bio dobar provod na splavu Freestyler, dođite i uverite se sami. Rezervacije su obavezne zbog ogromnih gužvi stoga unapred pozovite telefonom: 063 400537, 063 402910.

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se