Fiona dekoracije, Beograd

Bratstva i jedinstva 34, Borča; OTC( Buvljak), 8 red, tezga 863, Novi Beograd, 11000 Beograd
Dekoracije
2946 Pregleda

Fiona dekoracije se bave kompletnom dekoracijom venčanja i ostalih svečanosti. Njihovo dugogodišnje iskustvo obezbeđuje sve što Vam treba za nezaboravni dan kao što je dan venčanja. Uz detalje iz Fiona dekoracija kao što su romantične sitnice poput perlica, mirisnih latica ruža, kristalčića, sveća i ostalih detalja, Vaše venčanje će biti kao iz bajke.

Fiona nudi usluge dekorisanja enterijera i eksterijera, naročito izdvajaju ukrašavanje svadbenih ceremonija. Osnovnu dekoraciju koju iziskuju beogradski restorani ili sale za svadbu čini navlaka za stolicu ili presvlaka za stolicu sa mašnom. Možete ih naći u beloj boji koja se najčešće koristi ali i u sivometalik tj. srebrnoj boji. Mašne za stolice se mogu naći u desetak boja. Cena iznajmljivanja navlake za stolicu sa mašnom se kreće već od jednog evra po stolici.

Veliki je izbor prodajnog programa cvetića za kićenje. Cena im je već od 10 dinara po komadu. Najveći deo tih cvetića u Fioni se pravi ručno. Posebno izdvajaju cvetiće za specijalne odnosno glavne goste. Rade se i cvetići za kićenje ruku ili tzv.korsaži.

Ovde možete naručiti bidermajer od svežeg cveća po svojoj želji. Petnaestogodišnje iskustvo u radu sa svežim cvećem i biljkama će pomoći da budete zadovoljni izgledom svog svadbenog buketa. Bidermajere izrađuju od svežeg ili sušenog cveća ili kombinacijom obe vrste. Najčešći su ipak bidermajeri od ruža.

Kod Fiona dekoracija možete naći kompletnu opremu za svadbenu dekoraciju: korpe za nošenje cvetića za kićenje, velike i male mašne, vence od mašni i tila različito dekorisane, velike vence za kapije, male vence za ulazna vrata, vence u obliku srca. Tu su i svi ostali detalji: deverski peškir, peškir za kuma i starog svata, peškir za krštenje, jastučići za prstenje, posebno dekorisane sveće za crkvu, salvete i prsten za salvete. Deverske peškire i peškire za krštenje prave od tradicionalnog srpskog platna kao i od belog satena. Po želji će za Vas izvezti motiv i tip slova za kojagod se odlučite.


 

Želite da postavite Vašu agenciju za dekoracijuna Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Ako ste zainteresovani za nešto od asortimana koje nudi Fiona dekoracije raspitajte se na telefone: 0112960120, 0642509209 ili 063 8270 269.

Pogledajte i ponudu rubrike agencije za dekoraciju u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se