Agencija za dekoraciju Ellena dekoracije, Beograd

Braće Jerković 221, 11000 Beograd
Dekoracije
1333 Pregleda

Agencija Ellena Dekoracije bavi se cvetnom dekoracijom enterijera, venčanja i svih vrsta svečanosti. Za buduće mladence osmislili su specijalan program koji prilagođavaju potrebama i mogućnostima svakog klijenta. Kreiraju i izrađuju cvetne aranžmane za dekoraciju svečane sale, restorana u Beogradu, doma, automobila.

U agenciji za dekoraciju Ellena možete kupiti ili iznajmiti prateću opremu za venčanja kao što su npr. svadbeni luk sa prirodnim ili veštačkim cvećem, stalci za cvetne aranžmane, mašne za stolice, posude za cveće u više oblika. Deo njihove ponude su i prikladno dekorisane korpe, ukrasi za kosu od svežeg cveća, ekskluzivne mašne od tila i organdina, sveće, ukrasi za rever, unikatni cvetići i narukvice za kićenje svatova od prirodnog i veštačkog cveća. Za goste su pripremili adekvatno upakovane čokoladne praline i bombone.

Ellena dekoracije će Vam pomoći ako ste se odlučili da prostor u kome boravite oplemenite saksijskim biljkama ili unikatnim aranžmanima od suvog cveća. Ako Vam je potrebna pomoć oko dekoracije specijalnih prostora poput atrijuma, terasa ili izloga, kao i manjih površina na otvorenom prostoru, Ellena dekoracije će izraditi idejno rešenja, opremiti enterijer saksijskim biljkama i pobrinuti se za njihovo održavanje.

Prilika za poklanjanje uvek ima tako da u ovoj agenciji za dekoraciju možete naručiti raskošne korpe i bukete koje će umesto Vas dostaviti na određenu adresu. Poklon možete naručiti po svojoj zamisli ili izabrati nešto iz njihovog kataloga. U tom slučaju, svaka korpa se može dopuniti plišanom igračkom, vinom, bombonjerom, kafom, voćem ili nežnim spa paketom. Rok isporuke je 48h a dostava na užoj tertoriji Beograda se ne naplaćuje za porudžbine od 4000 dinara i više.


 

Želite da postavite Vašu agenciju za dekoracijuna Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Porudžbine primaju svakog radnog dana od 9 do 19 h na telefon 0642184686 i u radno vreme agencije (od 12 do 19h radnim danima i od 10 do 15h subotom) na telefon 011 39604224.

Pogledajte i ponudu rubrike agencije za dekoraciju u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se