Specijalistička ginekološka ordinacija Dr Ćorac - Beograd

Cvijićeva 128/2, stan 7, Beograd
Ginekologija
870 Pregleda

Redovna provera zdravstvenog stanja je neophodna, poseta ginekologu barem jednom godišnje može Vas poštedeti mnogih neprijatnosti a u nekim slučajevima i spasiti život.
U ginekološkoj ordinaciji Dr Ćorac ako uradite kompletan sistematski i ginekološki pregled biće Vam odobren popust od 10 odsto!

Posvetite pažnju zdravlju svog deteta. U periodima detinjstva i adoloscencije Vaše dete može imati ginekološke probleme kao i svaka odrasla žena. Uz odgovarajuću opremu i tehniku pregleda oni se mogu blagovremeno otkriti i otkloniti. U ginekološkoj ordinaciji Dr Ćorac možete uraditi ultrazvučni pregled, pregled dojki, briseve, odrediti hormonski status ili posetiti savetovalište za kontracepciju i polno prenosive bolesti.

Ako ste spremni za rađanje, otklonite prepreke između Vas i standardne trudnoće oslanjajući se na stručnost i iskustvo u ovoj ginekološkoj ordinaciji. Ispitajte uzroke steriliteta i pristupite njegovom lečenju praćenjem folikula i inseminacije. Praćenje trudnoće se vrši na najprofesionalniji način uz najsavremeniju opremu ( 3D live ili 4d ultrazvuk My Lab 50). Kako bi sve nedoumice i strepnje bile otklonjene možete uraditi i genetsko ispitivanje biopsijom horiona i ranom amniocentezom kao i kordocentezom.

Osoblje ordinacije Dr Ćorić izvodi i male ginekološke operacije: polipektomiju, aplikaciju ili ekstrakciju spirale, apces dojki, eksplorativne i frakcionirane ekspolrativne kiretaže, serklaže...

Radiotalasnom hirurgijom se tretiraju kondilomi, leče ranice na grliću materice, biopsije, loop ekscizije i konizacije.

Uz pomoć ginekologa odaberite kontraceptivna sredstva koja najviše odgovaraju Vašem organizmu i navikama. Ukoliko se odlučite u ordinaciji Dr Ćorić možete uraditi i prekid trudnoće.

Ginekološka ordinacija Dr Ćorić će Vam pomoći da svedete tegobe karakterističnih perioda (adolescencije, trudnoće, menopauze) na minimalne i podnošljive. Kod njih uradite labaratorijske nalaze i odredite hormonski status posle koga ćete dobiti odgovarajući terapijski tretman.

 

 

Želite da postavite Vašu ginekološku ustanovu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pregled zakažite na neki od sledećih brojeva telefona: 011 32 94220, 0637585412, 0642513768.

Pogledajte i šta nude ostale ginekološke ustanove.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se