Dom zdravlja Dr Ristić - Beograd

Narodnih heroja 38, Beograd
Poliklinike
1185 Pregleda

Dom zdravlja Dr Ristić je ustanova primarne zdravstvene zaštite. U 40 savremeno opremljenih specijalističkih kabineta svakoga dana od 8 h do 21,30 h mogu se obaviti lekarski pregledi i dijagnostičke procedure iz sledećih specijalističkih grana: pedijatrija, opšta i interna medicina, ginekologija, gastrenterologija, kardiologija, neurologija, urologija, ORL, oftalmologija, endokrinologija, opšta hirurgija, infektologija, reumatologija, ortopedija, pulmologija. Pružaju usluge i iz medicine rada, medicine sporta, psihologije, psihijatrije, dermatologije, dijetetike i nutricionizma.

U sastavu Doma zdravlja Dr Ristić rade i biohemijska i mikrobiološka laboratorija, rendgen kabinet, kabinet za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, stomatološka služba za decu i odrasle i kabinet za integrativnu medicinu- homeopatiju i mikrorezonatnu terapiju.

Jednom rečju, potpuno je zatvoren krug dijagnostike.

Osim toga, Dr Ristić je kompletno opremljen i za pregled pacijenata u kućnim uslovima. Terenska služba sa dva klimatizovana sanitetska vozila uz mogućnost pratnje medicinskog tehničara ili lekara je na raspolaganju 24 h dnevno.

Pored standardnih pregleda, rade i sistematske preglede za firme/organizacije, kao i ciljane preglede kod pojedinih grupa ljudi ( koji rade u specifičnim uslovima, izloženi su stresu i sl.). Moguća je i saradnja u oblasti preventivnog delovanja (vakcinacije, savetovališta, preporuke i sl.). Takođe, timovi Dr Ristić rade i zdravstvena obezbeđenja raznih javnih događaja i manifestacija.

U laboratoriji Doma zdravlja se vrši kompletno automatizovan proces obrade uzoraka krvi, urina i određivanje vrednosti svih biohemijskih analiza, kao i vrednosti najčešće merenih hormona i tumor markera. Mogućnost greške je svedena na minimum jer se kvalitet, tačnost i pouzdanost podataka dobijenih u laboratoriji proverava sistemom kontrole Prevecal.

Raspolažu odličnim elektronskim sistemom zdravstvenih kartona čime se dobilo na brzini i boljoj komunikaciji lekara i pacijenata.

U okviru Doma zdravlja Dr Ristić funkcioniše i Centar za besplatna lekarska savetovališta kako za njihove pacijente, tako i za sve zainteresovane.

Uz određene mesečne akcije neke specijalističke preglede možete obaviti po cenama nižim do 50% u odnosu na redovan cenovnik. Inače, sve usluge se mogu platiti na rate i kreditnim karticama.

 

 

Želite da postavite Vašu polikliniku na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Telefon Call Centra Doma zdravlja Dr Ristić za sve dodatne informacije i rezervaciju termina je 011 2693 287 i otvoren je za Vas svakoga dana od 00 do 24h.

Pogledajte i šta nude ostale poliklinike.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se