Restoran Dobrila- Beograd

Dobračina 30
Lista restorana
2332 Pregleda

Danju kuvarica, noću krčmarica

Sa hladnijim danima splav „Marina- Dobrila“ prestaje da ljulja Splavski kej ali se zato Dorćol sprema za ludu zabavu. Na prostoru nekadašnjih konoba „Na dnu mora“ i „Amfora“, u Dobračinoj ulici, smešten je restoran internacionalne kuhinje Dobrila.

Enterijer nije drastično menjan, već je samo prilagođen klupskom ambijentu, morsku ikonografiju zamenile su barske stolice i muzička bina (uživo pop muzika od srede do subote). Ovde dolaze razočarani koji hoće da zaborave i srećni koji to hoće da pokažu i podele sa drugima, pa se dobre vibracije osećaju i na plesnom podijumu i u tanjiru. Prostor donekle podseća na vinski bar kojim dominira prelepi šank. Dobrila je u dnevnoj varijanti internacionalni restoran, a sa prvim  sumrakom postaje vrhunski bar klub. Vinska karta sadrži pića iz 12 zemalja, dovoljno je bogata da može da parira najboljim vinskim barovima.

Lični pečat baru daju Dobrilini koktel majstori. Ponuda se sastoji od starih dobrih klasika i jedinstvenih koktela svojstvenih ovom mestu. Suspiciuos mind i Razuzdana Dobrila su najbolji primer. Izbor žestokih pića zadovoljiće svačiji ukus, pogotovo ljubitelja vodki.


Belgradeeye patrola je u ovaj beogradski restoran došla na kasnu večeru. Kuhinja radi do 23h. Meni je koncipiran tako da zadovolji najrazličitije ukuse: rižota, specijaliteti od ćuretine i piletine u interesantnim prelivima, nezaobilazna klasična roštiljska varijanta, paste, veliki izbor obrok-salata. Iznenadili smo se malo siromašnijim izborom jela od ribe. Specijalitet kuće su intrigantne pileće kokice. Reč je o ukusnim hrskavim komadima pilećeg mesa (u obliku velikih kokica) pohovanog sa kukuruznim pahuljicama, serviranim sa slatkastim prelivom od senfa i meda. Mi smo preliv dozirali i balansirali po sopstvenoj želji, uz ozbiljne konsultacije sa osobljem restorana.

Cene su korektne, usluga na očekivanom nivou. Lokacija je odlična, na parking ne računajte.

Spremni smo da uporedimo mišljenja, pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za rezervaciju stola drugaricu Dobrilu pozovite na broj 0112625869.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se