Language:
English English

Restorani u Beogradu

Restoran Depo 23 - Beograd

Adresa: Zahumska 23, 11000 Beograd
Lokacija: Zvezdara

Naša ocena:

Opis Restorana

Vrhunska kuhinja se sprema na još jednom mestu u srcu Beograda. U blizini Vukovog spomenika, pokraj Više poslovne škole je otvoren restoran koji je i svoju kuhinju otvorio za posetioce.

Naime, glavne ideje prilikom uređenja enterijera restorana Depo 23 su bile nekonvencionalizam i neformalizam. Dok čekate poručeno jelo, možete da posmatrate kreativan proces koji se odvija u zastakljenoj kuhinji. Ovo nije tako česta pojava u beogadskim restoranima a svakako je zanimljiva. Em što će vam skratiti čekanje, em ćete otkriti i poneku caku koju kasnije možete primenjivati u svom domu. Mada, teško da ćete uspeti da dosegnete nivo kvaliteta koji pružaju kuvari restorana Depo 23. Ovo je zaista mesto na kome se uživa u hrani i gde bi trebalo dovesti gosta koga nameravate da impresionirate.

Enterijer je uređen sa stilom, bez mnogo ukrasa, u crno belim tonovima. Sluša se lagani džez a naokolo su okačeni omoti starih LP ploča. Originalnosti prostora doprinosi i veliki stub na sredini-neka vrsta oglasne table: sa jedne strane kredom je ispisana dnevna ponuda jela, a sa druge strane izbor aktuelnih kulturnih dešavanja u gradu (zanimljivi filmovi, izložbe i knjige). Vrlo domišljato, neuobičajeno i maštovito.

Meni je relativno uzak, zasnovan na konceptu sa pet predjela, pet glavnih jela i pet deserata moderne internacionalne kuhinje. Može se reći da je ovo hrabar potez  imajući u vidu probirljivost prosečnog srpskog gosta koji voli da ima više opcija za izbor. Ipak, meni je pažljivo odabran sa različitim specijalitetima internacionalne kuhinje. Dostupan je i dnevni meni.

Naš predlog je sledeći: „finger food“, blanširan file tune sa pireom od celera, i maskarpone tart od suvih šljiva. Od glavnih jela u ponudi su i marokanski tažin sa biftekom, zapečena jagnjetina ili teleći kotleti. Deserti su vrlo maštovito servirani što samo pospešuje utisak koji ostavljaju svojim ukusom.

Pripremite se na to da su cene malo više.

Restoran Depo 23 ima pedesetak mesta, pogodan je za sve vrste proslava i poslovnih ručkova. Radno vreme je od 12 do 24 h a nedeljom do 17h.

Nenametljiva atmosfera, elegancija i gastonomski užitak su stvari zbog kojih  Belgradeeye patrolu možete ponovo da sretnete u restoranu Depo 23. Ako je neki Vaš utisak jači, podelite ga sa nama na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Slike restorana

Restoran Depo 23 Restoran Depo 23 Restoran Depo 23 Restoran Depo 23 Restoran Depo 23 Restoran Depo 23 Restoran Depo 23 Restoran Depo 23

 

Rezervacije možete zakazati telefonom 0112401559.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Rent-a-Car u Beogradu

Rent-a-car Beogradu

Ovde možete pronaći detaljne informacije o preporučenim rent-a-car kompanijama koje nude iznajmljivanje automobila... Detaljnije

Kalemegdan

Kalemegdan

Najstariji delovi Beogradske trvđave potiču iz prvog veka Nove Ere, kada se na ovom mestu nalazilo rimsko vojno utvrdenje... Detaljnije