Dečija igraonica Cvetić Srećko - Beograd

Vojvode Stepe 490/1, 11000 Beograd
Igraonice
737 Pregleda

Cvetić Srećko već pet godina funkcioniše kao maštaonica igraonica. Dakle, njihovi vaspitači ohrabruju maksimalnu slobodu u razvijanju dečije kreativnosti i talenata. Naravno, prioritet je dostizanje najvišeg nivoa vaspitanja dece, socijalizacije, kulture i obrazovanja kroz igru, pesmu i druženje.

Pored redovnog programa vrtića koji se sastavlja za svaki mesec posebno, organizuju se i razne kreativne radionice (engleski jezik, crtanje, bojenje, vajanje, ples, balet i gluma). Za ove radionice su angažovani stručni saradnici kako bi pružene usluge i preneto znanje bili na najvećem mogućem nivou. U skladu sa potrebama Vaših mališana u Cvetiću Srećko su u svakom trenutku na rapolaganju usluge pedijatra, psihologa, stomatologa i logopeda. Radno vreme je od 07-19h, prema želji roditelja organizuju se poludnevni i celodnevni boravci dece, čak i vikendima i svim praznicima.

Cvetić Srećko prima decu uzrasta od jedne do šest godina, grupe su do desetoro dece. Prostor za igru i spavanje je funkcionalno odvojen. Male grupe omogućavaju da vaspitač svakom detetu pokloni maksimalnu pažnju što uključuje i brigu o negi i njegovoj ličnoj higijeni.

Važan segment pravilnog odrastanja je i zdrava ishrana. Dečija igraonica maštaonica Cvetić Srećko obezbeđuju svojim mališanima doručak, ručak i dve užine. Obroci su kuvani, sastavljani i kontrolisani od strane nutricionista.

Inače, objekat je veličine 350 kvadratnih metara luksuznog prostora podređenog potrebama dece. Prostrano park-dvorište omogućava deci konstantan dodir i uživanje u prirodi što je velika prednost koju sebi ne može da priušti većina vrtića u Beogradu. U boravku na otvorenom, u cveću i travi, kod dece se usađuje na samo ljubav prema prirodi (koja je važna podjednako kao i ljubav prema drugom biću) već i osnovna pravila o ekologiji i očuvanju životne sredine.

 

 

Želite da postavite Vašu igraonicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Upis se vrši tokom cele godine, raspitajte se na brojeve telefona 011 3948 505 i 065 8066778.

Pogledajte i šta nude ostale dečije igraonice.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se