Cvećara Cvetexpress peron - Beograd

Rajka od Rasine 28, 11000 Beograd
Cvećare
1371 Pregleda

Šta očekivati od cvećare koja je smeštena u prostor starog železničkog vagona nego originalanost? Osim što se bave izradom aranžmana, buketa i drugih dekoracija za kuću, izradom suza i venaca od prirodnog cveća, u Cvetexpressu takođe rade i planiranje i uređenje eksterijera. Vrtove i bašte opremaju fontanama, potocima i najraznovrsnijim rastinjem kako bi Vaš životni prostor bio baš onakav kakvim ste ga zamišljali. Zaposlenima u ovoj beogradskoj cvećari prepustite sve: projektovanje, idejno rešenje i izvođenje radova (nabavku dendrološkog biljnog materijala i sadnju) na zelenim površinama, u baštama, na terasama i u žardinjerama.

Činu darivanja se ovde poklanja velika pažnja i od nje pravi magija. Naime, u Cvetexpressu možete kupiti poklone i pića koji se mogu aranžirati cvećem, poručiti cvetne oblike raznih životinja, cvetne torte, aranžmane u šeširima ili čak u cipeli. Izuzetno atraktivno je i pakovanje poklona u balone koji se donose na lice mesta ili šalju.
Nova je dekoracija prostora balonima svih veličina, boja i oblika, za sve prilike: rođendane, slave, godišnjice, svadbe, rođenja, krštenja i ostale proslave. Baloni se mogu pakovati u balone, eksplozije, kao cvetići, klovnovi, razni oblici od balona i kao baloni koji pevaju.

Aranžmani od prirodnog cveća se rade za sve prilike: Novu godinu, Božić, Dan zaljubljenih, 8.mart, slave i sve vrste proslava i poseta, sa mogućom uslugom dostave.

Kad su u pitanju venčanja, Cvetexpress radi dekoraciju stolova, mladenačkog stola, sale, eksterijera, kola, kapije i kuće, korsaže i ruzmarin za revere cvetnim dekorativnim biljnim materijalom ili svilenim cvećem… Mlade mogu izabrati neki od hiljadu vrsta bidermajera ili ga predložiti po svojoj želji.

Čekanje da se aranžman izradi prekratite u kafiću koji je nastavak zamisli o prijatnom mestu za oko i dušu.

Rade svih 365 dana u godini, od 8 do 22h, i tako već 23 godine.

 

 

Želite da postavite Vašu cvećaru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Cvećara Cvetexpress pravi sve što Vi zamislite, samo ih pozovite: 011 2545987 ili 065 8953239.

Pogledajte i šta nude ostale cvećare u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se