Pivnica Crveni rak, Beograd

Beogradska 14, 11080 Zemun
Pivnice
1651 Pregleda

Crveni rak je blizu obeležavanja prve decenije svog postojanja a hiljade zadovoljnih gostiju koji se redovno vraćaju i svojim prijateljima preporučuju ovu pivnicu govori upravo o njihovom kvalitetu. Uređena je po uzoru na evropske pabove, ponajviše na mađarske, sa puno starinskog i antikvitetnog nameštaja, radio aparata, originalnih zidnih satova, muzičkih instrumenata, zanimljivih lampi i čiviluka i mnoštvo različitih reklama, uglavnom pivskih.
Belgradeeye patroli je najtoplije osećaje probudila predivna masivna kamena peć.

U skladu sa imenom lokala je birana i boja prilikom uređenja prostora-dominira upravo crvena. Ne kaže se slučajno da je crvena boja radosti, u pivnici Crveni rak crveni zidovi podstiču pozitivna razmišljanja i osećanja, ustalom, na sve ono što ide uz konzumaciju dobrog piva. Zidovi na efektnosti dobijaju starim, crno-belim fotografijama, uglavnom portretima.

Dobar štimung koji se oseti na prvom koraku prati dobar odabir muzike: u pivnici Crveni rak se sluša bluzz, jazz i rock. Četvrtak je veče za uživo muziku dok je petak rezervisan za totalno opuštanje, kikiriki party, tako da većina ne obraća pažnju gde završavaju ljuske od kikirikija. Inače, grickalice (semenke i kikiriki) dobijate gratis. Kad već pominjemo poklone, vikendom se u ovoj beogradskoj pivnici održavaju promocije piva tako da je na tri krigle jedna gratis.

Ponuda točenih piva je velika: Jelen, Nikšićko svetlo i tamno, Beks, Tuborg, Kalzberg, Amstel i Hajniken. Takođe i flaširanih: Paulaner, Ginis, Lefe, Duvel, Lovenbro, Stela. Crveni rak ima odličnu ponudu rakija: kruška, dunja, kajsija i medovača. Ponuda toplih napitaka je klasična a novitet su aromatizovana kafa sa raznim dodacima likera i sirupa. Vinska karta se, za sada, bazira samo na Vrancu i Krstaču.

 

Cene su srednje.

Rakija za početak ili prvo pivo pa rakija? Kakva su Vaša iskustva, pišite nam na

: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vašu pivnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Najbolje je da svoje mesto u Crvenom raku rezervišete telefonom 011 3731853.

Pogledajte i ponudu rubrike pivnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se