Oprema za ugostiteljstvo Contessa doo - Beograd

Prve pruge 43, 11000 Beograd
Oprema
1569 Pregleda

Preduzeće Contessa se bavi opremanjem ugostiteljskih, hotelskih i trgovinskih objekata. Ako prvi put opremate objekat rado će Vam pomoći u pronalaženju najoptimalnijeg rešenja za Vaše potrebe (od idejnog rešenja do kompletne realizacije. U njihovoj ponudi možete naći širok asortiman uređaja, prateće opreme i sitnog inventara. Takođe, unapredićete svoje poslovanje oslanjajući se na višegodišnje iskustvo i kvalitet usluge u opremanju objekata koji su Contessin zaštitni znak.

Kompletan asortiman robe je iz uvoza, renomiranih italijanskih proizvođeča lidera u proizvodnji ugostiteljske opreme. Većina brendova je dobro poznata našem tržištu, kao što su oprema za kuhinje Giga grandi Cucine, Ambach, Giorik, Sirman, Robot cupe kuhinjske mašine ili Emainox neutralni elementi. Ako Vaša delatnost obuhvata neki oblik proizvodnje, poput hotela, restorana, picerija, keteringa, poslastičarnica ili kafiča, u radnji Contessa možete pronaći Starmix miksere, Zanolli pizza i pekarsku opremu, Morello Forni pizza peći na drva, Scotsman ledomate, La San Marco espresso aparate, La Cimbali espresso aparate, Elektra esspreso aparate, Jura aparate, Santos i Ugolini sokovnike...Od bele tehnike za kuću preporučuju brend Gaggenau.

Contessa izdvaja profesionalne proizvođače rashladne opreme Desmon, Enfrigo i Tecfrigo, kao i Isa vitrine za sladoled i kolače.

I hoteli se opremaju kod Contesse kvalitetnom Indel B opremom.

Garancija na sve uređaje je od 12 do 24 meseca, u zavisnosti od vrste uređaja. Obezbeđeni su rezervni delovi i servis, kako za garantni tako i za vangarantni rok. Tehnička služba radnje Contessa je tu za savet i stručnu pomoć u Vezi sa održavanjem Vaše opreme. Na raspolaganju su Vam servisne usluge za sledeće aparate: za espresso kafu, ledomate, mašine za pranje čaša i tanjira, mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, kompletnu rashladnu opremu (frižidera, vitrina, rashladnih pultova...) Stručno osoblje vodi računa i o svakakvoj termičkoj opremi kao što su tosteri, konvektorske peći, pizza peći i ostalo. Među usluge spadaju i redovan servis esspresso aparata i depuracija, zamena gumica grupe, sanitacija grupa, štelovanje mlina i gramaže dozera. Izlazak servisera na teren zbog defektaža kvara je moguć i van Beograda.

 

Želite da postavite Vašu firmu ugostiteljske opreme na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme radnje za opremanje ugostiteljskih objekata Contessa je radnim danima od 10 do 17h, sve detaljnije informacije možete dobiti na telefone 0114121703 ili 063553360.

Pogledajte i šta nude ostale firme ugostiteljske opreme u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se