City co doo - Beograd

Vladimira Gaćinovića 2b, 11000 Beograd
Oprema
1212 Pregleda

City co doo je firma osnovana u Beogradu 1990.godine, uspešno sarađuje sa velikim brojem inostranih kompanija koje su lideri u svojoj oblasti poslovanja kada je u pitanju proizvodnja profesionalne opreme za restorane u Beogradu, pekare, picerije, poslastičarnice, ketering, fast food restorane, hotele i druge vidove ugostiteljskih objekata.

Uvoz i distribucija ugostiteljske opreme se vrši isključivo od renomiranih italijanskih kompanija koje su usko specijalizovane i kao takve su rasprostranjene i prepoznatljive kao lideri na svetskom tržištu.

Kompanije kao što su Unox (proizvodnja pekarskih, poslastičarskih i gastro peći i njihove dodatne opreme), Dihr (mašine za pranje čaša, tanjira, plehova, gajbica ), Sirman (mesoreznice, tosteri, blenderi, sokovnici), Simag (proizvodnja ledomata), Sigma (opreme za picerije i pekare), Pizza group, Tecfrigo, Tecnodom (rashladni uređaji) , Nordinox (sudopere i lavaboi), Fruil co, Monolith, Casta i druge koje su zastupljene u svim delovima sveta, su firmi City poklonile poverenje da će ih u regionu i na tržištu Srbije prezentovati na najbolji mogući način, što su njihovi proizvodi pokazali i da zaslužuju.

City coo ima u svojoj ponudi i saradnju sa brendovima koji se bave profesionalnom opremom za pripremu hrane kao što su šerpe, tiganji, lonci, posude za mućenje, kutlače, cediljke i slično od inox-a, teflona, bakra, aluminijuma (Fasa, Vema, Martellato...)

Takođe, imaju proizvodnju neutralnih i hladnih elemenata, šank pultova, toplih i hladnih vitrina, polica, kolica i ostale prateće opreme. 

City co se trudi da isprati svoje klijente u svakom pogledu kroz savetovanje, kompletnu tehničku podršku u smislu sertifikata, uputstva za upotrebu, obuku, savete, garancije sa obezbeđenim servisom i lagerom rezervnih delova za vreme i nakon isteka garantnog roka.

 

Želite da postavite Vašu firmu ugostiteljske opreme na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detaljnije informacije o programu i uslugama firme City coo dobićete pozivanjem telefona 0113672069.

Pogledajte i šta nude ostale firme ugostiteljske opreme u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se