Restoran Cashmire - Beograd

Strahinjića Bana 57a
Lista restorana
1375 Pregleda

Delikatnost u Silikonskoj dolini

Uz opštu pomamu za turskim serijama na skoro svim domaćim televizijskim kanalima, ne čudi okrenutost ka orijentalnoj kulturi, umetnosti ali i kuhinji.

Na prestižnoj gradskoj lokaciji, u ulici Strahinjića Bana 57a, već nekoliko meseci radi Cashmire, restoran internacionalne kuhinje. Ovde se služe specijaliteti sa svih meridijana sa naglaskom na ukusima Orijenta. Na meniju se nalaze paste, rižota, brojne obrok salate, stekovi kao i jela s piletinom, ćuretinom i jagnjetinom. Izdvajamo pileći file u „bezobraznom“ sosu ( krem sos od suvog grožđa, pomorandže i zelenog bibera) i ćureći file bangalor (u soja sosu s pirinčem, prženim svežim krastavcem i indijskim orasima). Od toplih predjela preporučujemo taljatele sa dimljenim lososom i povrćem u aromatičnom ulju. Zasladite se američkom pitom sa velikom količinom borovnica i šlaga.

Brojni zaposleni ljudi ovde svraćaju na doručak zbog omleta i tortilja. Osoblje restorana je Belgrade eye patroli otkrilo da je šef kuhinje često raspoložen da gostima priredi iznenađenja, mimo obroka ulistanih na jelovnik.

Cene Vas neće iznenaditi ali gradski ili atraktivni „likovi“ možda hoće. To ide uz lokaciju.

Osim što je privlačan za romantične ručkove, Cashmire je odličan kao početna stanica u noćnom provodu. Naime, hrana se može konzumirati uz domaća i strana vina i brojne koktele u klupskoj varijanti uz pažljivo biranu živu muziku. Radno vreme je od 9 do 01 h.

Atmosfera je mirna iako je enterijer prilično šarolik. Prostor odiše udobnošću i pomalo ekstravagancijom, nekim posebnim ambijentom koji asocira na „1001 noć“ .

Može biti problema oko parkiranja jer lokali u ovom delu grada nemaju svoje parking prostore, ali je prednost što ste i pešice, bukvalno za nekoliko minuta, u samom srcu metropole.

Za mali iskorak ka Orijentu, rezervišete svoje mesto u ovom interesantnom restoranu.

Voleli bismo da čujemo kakve impresije je ovaj novi restoran ostavio na Vas, pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za više informacija o restoranu Cashmire pozovite telefon 011 328 47 76.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se