Prodavnica zdrave hrane Čarobna bundeva - Beograd

Mekenzijeva 22 ( preko puta Hotela Slavija); Takovska 13
Zdrava hrana
2570 Pregleda

Cilj prodavnice Čarobna bundeva je da doprinese boljem, kvalitetnijem i zdravijem životu, odabirom i distribucijom najboljih proizvoda za sve koji su na određenom režimu, dijeti, postu, veganskom ili vegetrijanskom načinu ishrane. Svojim mušterijama nudi veliki asortiman, lep i prijatan ambijent i vedro osoblje koje će Vam pomoći savetima i objašnjenjima o pojedinim proizvodima.

Konzumiranje prerađene hrane koja sadrži mnogo masnoća, soli, ulja, belog brašna i sintetičkih aditiva postalo je jedan od najvećih rizika po čovekovo zdravlje u poslednje vreme.
Svest o hrani je polako počela da se menja tako da sve veći broj ljudi uviđa prednosti prirodne i zdrave ishrane. Upravo njima je i namenjena prodavnica zdrave hrane Čarobna bundeva.

Nudi širok spektar zdravih namirnica i proizvoda za sve one koji imaju problema sa povišenim holesterolom, dijabetesom, celijakijom ili čiji je organizam intolerantan na određene vrste namirnica (bezglutenske proizvode, hladno ceđena ulja, jezgrasto i sušeno voće). Od dijetetskih proizvoda izdvajamo srebrnu vodu, vitamine, minerale, kapi koprive, gljive šitake i maitake, zelenu magmu, Neera sirup...

U prodavnici zdrave hrane Čarobna bundeva možete kupiti organske i prirodne sokove bez aditiva, konzervansa i šećera, čajeve i zdrave napitke, hleb i peciva. Izbor rinfuzne robe podrazumeva inetegralne, slane i slatke grickalice, bombone, dražeje i čokoladne dezerte.

Ljubitelji makrobiotičke ishrane mogu odabrati nešto od sojinih proizvoda, alge, umeboši šljive, albi prah, wasabi...Neizostavni u ponudi su i organski proizvodi čije redovno konzumiranje doprinosi očuvanju i unapređenju zdravlja i sprečavanju nastanka bolesti (sokovi, žitarice, mleka od žitarica, džemovi, testenine).

Da se u Čarobnoj bundevi na sve mislilo govori i ponuda domaće prirodne kozmetike, sapuna od kozjeg mleka, konjskog balzama i gelova za masažu. Odberite i nešto od stručne literature posvećene zdravom životu.

Radno vreme prodavnice je od 8 do 20h, subotom od 9 do 17h.

 

 

Želite da postavite Vašu prodavnicu zdrave hrane na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za sve informacije o hrani koja je potpuno suprotna industrijskoj a na kojoj će Vam telo dugo zahvaljivati pozovite 011 3449156.

Pogledajte i šta nude ostale prodavnice zdrave hrane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se