Restoran Cantina de Frida - Beograd

Karađorđeva 2-4, Savsko pristanište
Lista restorana
2046 Pregleda

Cantina de Frida, mediteranski restoran

Simbolično, na mestu gde se sastaju Sava i Dunav smešten je restoran sa ciljem da bude mesto gde se sastaju prijatelji ili poslovni partneri.

Restoran je, u osnovi, mediteranski, sa naglaskom na jelima iz područja Španije, Argentine i Meksika. Španska ljuta goveđa kobasica je ponos ove kuhinje. Inače, mesa zauzimaju počasno mesto u Fridinom jelovniku. Mali tanjiri- tapasi, neka vrsta predjela, služe se sa naćosima i tortilja čipsevima i sa nekim od pedesetak vrsta preliva (npr.tortilja sa čips jabukama, preliv od kapra i sušenog paradjza, jogurt sa začinskim biljem, gvakamole, tortilja sa čips jabukama...) Postoji i morska varijanta tapasa-sa lososima i lignjama. Ako ručate sa grupom prijatelja, možete podeliti veliki tanjir sa proširenom porcijom. To je, možda, i najisplativija varijanta jer su cene malo veće od uobičajenih.

Mlado osoblje je od slatkiša preporučilo „bračnu tajnu“ tzv. Fridinu strast, zatim limun-limun, čiz kejk a BELGRADEEYE patrola izdvaja „Diego“ palačinke koje ne možete jesti ni na jednom drugom mestu u gradu. Uz njih se odlično slaže sangrija.

Živopisno servirana jela se uklapaju sa kompletnim ambijentom restorana. Duh poznate umetnice je sveprisutan-galerijski pod je ukrašen crvenim, žutim, narandžastim i ljubičastim pločicama-Fridinim bojama. Ljubav, strast i velika energija kojom se slavi život se osećaju na svakom koraku.

Restoran radi svih sedam dana u nedelji od 11h do 02h ali, obavezno rezervišite nekoliko dana ranije jer ume da bude velika gužva.

Cantina de Frida je podeljena na galeriju i osnovni deo, i oba se koriste u restoranske svrhe. Po potrebi, lako se transformišu u prostor za svadbe, promocije, koktele, bankete, rođendane, razne prezentacije i press konferencije.

Klupske svirke se organizuju skoro svim danima.

Obezbeđen je parking, a pažnju skrećemo na veliki broj divljih taksista koji opsedaju popularni beogradski restoran.

Svoja iskustva ili komentare podelite sa nama na FB stranici: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se