Poslastičarnica Buongiorno, Beograd

Bulevar kralja Aleksandra 233, 11000 Beograd
Poslastičarnice
2509 Pregleda

Prva Buongiorno poslastičarnica je otvorena u Takovskoj ulici, sledeća na Bulevaru kralja Aleksandra a zatim i u Strahinjića bana, Mileševskoj, na Novom Beogradu. Popularnost je stekla velikim izborom torti i kolača i, iznad svega, visokim kvalitetom svojih poslastica. U prijatnom ambijentu poslastičarnice Buongiorno možete naručiti i sve vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića. U ponudi ove beogradske poslastičarnice je 200 vrsta standardnih kolača, torti i sezonskih poslastica, mnogo različitih ukusa sladoleda i voćnih salata. Najveću bazu najslađih zalogaja dopunjavaju mini torte i mini srca, dečije torte, specijalne torte za posebne i svečane događaje i kolači za sve prilike.

 

Specijaliteti kuće su torte Buongiorno Bomba i Jelisaveta, kao i profiterole sa kremom po izboru. Omiljeni slatkiši koje posetioci najčešće kupuju su i čiz kejk, pralina, Sveti Nikola, Aleksandar, voćni tiramisu, tropski kup. Čuveni moskva šnit, reform ili esterhazi torta se prave po standardnim receptima. Dečije torte se prave od prirodnih sastojaka i bez veštačkih zaslađivača tako da ih sa puno poverenja možete naručiti ako slavite rođendan vašim mališanima. Buongornio poslastičarnica svojim tortama snabdeva i neke druge objekte po gradu. Sve torte i kolači se mogu kupiti i za poneti a vrše i isporuku na kućnu adresu.

Poslastičarnica u Bulevaru je prostorno najveća od do sada postojećih sa istim imenom, ima i najprostraniju baštu. U vedrim je bojama, sa oslikanim cvetovima na zidovima, na dva nivoa. Još sa vrata će Vam pogled prikovati velika vitrina sa kolačima. Poslastičarnica Bongiorno može biti odličan izbor ako proslavljate rođendan u užem krugu prijatelja. Za ljubitelje koktela, njihovi barmeni prave najpoznatije napitke ove vrste kao i koktele od kafe sa raznim ukusima. Služi se Lavazza kafa a za one koji žele nešto egzotičinije, predlažemo koktele sa kafom.

Radno vreme poslastičarnice Buongiorno je od 8:30 do 24 h.


 

Želite da postavite Vašu poslastičarnicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Željenu poslasticu možete naručiti telefonom: 0113809269.

Pogledajte i ponudu rubrike poslastičarnice u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se