Prodavnica zdrave hrane Bio Špajz - Beograd

Kalenić pijaca lokal 34, 11000 Beograd; Palmira Toljatija 5, Novi Beograd; Veleprodaja: Karpatska 4
Zdrava hrana
1671 Pregleda

Kovanica „Bio špajz“ je tokom godina postala sinonim za zdravu hranu pa su mnoge prodavnice rinfuzne robe i zdrave hrane tako nazivane. Beogradska prodavnica zdrave hrane Bio špajz se bavi uvozom, izvozom i prodajom zdrave hrane i napitaka, prirodne kozmetike i mnogih proizvoda namenjenih ishrani obolelih osoba. Kad je pre 25 godina počela sa radom
bila je prva i jedina radnja tog tipa u zemlji, a danas predstavlja najvećeg distributera zdravih proizvoda. Poseduje i sopstveni proizvodni pogon.

Bio Špajz ima brojne inostrane partnere: uvozi japanske makrobiotičke proizvode, a iz Holandije sertifikovane organski gajene žitarice i mahunarke. Iz Poljske su prvi na naše tržište uvezli napitak od žitarice kao zamenu za kafu po imenu Inka. Uz pomoć Bio Špajza domaćem tržištu je postao dostupan i svetski poznat lekoviti napitak od mladog ječma-zelena magma.

Iako proizvode Bio Špajza možete pronaći u svim prodavnicama zdrave hrane širom Srbije, dostupni su i putem internet prodavnice pa možete kupovati i jednostavno od kuće. Dostava se vrši na teritoriji cele zemlje.

Bio Špajz insistira na tome da zdrav život bude inspiracija za sve one koji su dobrog zdravlja da ga očuvaju a nada i motivacija za one koji su oboleli. Ova prodavnica zdrave hrane se bavi i potrebama osoba sa problemom dijabetesa i celijakije, obezbeđujući odgovarajuće namirnice, proizvode, savete i knjige recepata.

Pored široke palete proizvoda koje koristimo u ishrani, u prodavnici zdrave hrane Bio Špajz možete pronaći čak i alate i posuđe najbolje za pripremanje zdrave hrane.

U ponudi su i kozmetička linija i sredstva za higijenu kao i ekološka sredstva za čišćenje.

 

 

Želite da postavite Vašu prodavnicu zdrave hrane na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Telefon za informacije o veleprodaji je 011 278401, ako Vas zanima bilo šta u vezi sa maloprodajnim objektima pozovite 011 2694315.

Pogledajte i šta nude ostale prodavnice zdrave hrane u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se