Dečija igraonica Baobab - Beograd

Belićka 32, 11000 Beograd
Igraonice
1705 Pregleda

Čitav sprat dečije igraonice Baobab je stavljen na raspolaganje mališanima. Ovde je sve moguće, čak i da neobično drvo baobab raste u pustinji. Enterijer izgleda kao peščana dina stvorena za male avanturiste. Kamile, piramide, šatori i koferi sa blagom pokrenuće Vaše mališane na nezaboravne dogodovštine. Tu su i 3D lavirint, tobogani, bazeni sa lopticama, kutak za penjajne, lijane... Deca će uživati u svakom trenutku. Devojčice koje možda nisu raspoložene za vratolomije i ludorije po pustinji, mogu da uživaju u oazi koja je cela podređena malim damama i svemu što se njima dopada.

Za rođendane koji se pamte u igraonici Baobab su se pobrinuli oko kompletne organizacije. Ako želite, oni će za Vas organizovati ketering ( grickalice i slavljenikovu omiljenu tortu), pozivnice, konobare, šankere, hostese i animatore. Ako Vaše dete uživa u pozorištu-Baobab može i to da ostvari: različite dečije edukativne predstave učiniće da se takav rođendan još dugo prepričava. Prostor se iznajmljuje na tri sata.

Ako i odrasli žele da posebno obeleže taj dan, prostor kafića je samo njihov. Roditelji ovde mogu da dođu i na kratak predah. Mame, tate i ostali veliki gosti mogu da uživaju u vrhunskom izboru pića, pročitaju dnevnu štampu, koriste wirelles intrenet i opuste se uz tv program. Dok uživaju u kafiću, njihovi mališani će uživati sa animatorima i vaspitačima uz različite kreativne i zanimljive igrice. Na ovaj način svaki dan može da bude divan dan!

U dečijoj igraonici Baobab nema mesta ni za kakvu brigu, odvojen je prostor za presvlačenje beba tako da su i one rado viđeni gosti. Kad je vreme lepo, uživanje je potpuno u fenomenalnoj bašti.

 

 

Želite da postavite Vašu igraonicu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 14 do 21 h, svakim danom sem ponedeljka, subotom i nedeljom od 11 do 21h. Najbolje je da pozovete 011 6442919 i 066 5162562 i tako saznate sve potrebne detalje!

Pogledajte i šta nude ostale dečije igraonice.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se