Frizerski salon Aurora - Beograd

Bulevar Zorana Đinđića 105/23, Novi Beograd
Frizeri
1450 Pregleda

Frizerski salon Aurora već 30 godina pruža usluge muškog, ženskog i dečijeg
frizera. Kako odlazak kod frizera ume da bude komplikovana stvar ponekad, najbolje znaju roditelji dece u najranijim godinama. Međutim, zaposleni u salonu Aurora su pronašli način da najmlađima taj događaj ne samo olakšaju već i približe. Naime, oni su osmislili posebnu vrstu cenovnika za decu do sedam godina- da bi dobili novu frizuru, mališani moraju nešto da nacrtaju. Na taj način su od šišanja načinili zanimljivost kojoj se deca rado odazivaju. Za klijente od sedam do deset godina plaća se pola cene šišanja. Među najbitnijim i najkvalitetnijim klijentima profesionalnog frizerskog salona Aurora su oni sa još nenavršenih godinu dana.

Aurorini frizeri, izuzetno stručno i prijatno osoblje, redovno posećuju seminare, sajmove i revije u zemlji, ali i u inostranstvu – naročito u Italiji, kako bi uvek išli u korak sa trendovima, ali nikada ne zaboravljajući niti napuštajući tradiciju.

U ovom beogradskom frizerskom salonu se radi sa izuzetno kvalitetnim italijanskim preparatima „Lisap“ i „Daneus“. Nude širok izbor usluga kao što su feniranje, šišanje, farbanje, izvlačenje pramenova, nadogradnja kose. Rade takođe i sve tretmane nege kose.

Iz Aurore, uz Auroru, ćete zaploviti u novu zoru nakon što ste koristeći njihove usluge svoj odraz u ogledalu pretvorili baš u ono što ste oduvek želeli.

 

Želite da postavite Vaš frizerski salon na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoj termin u frizerskom salonu Aurora zakažite na brojeve: 0113132289 i 0644286934.

Pogledajte i šta nude ostali frizerski saloni.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se