Zlatara Andrejević - Beograd

Bulevar Kralja Aleksandra 130, 11000 Beograd
Zlatare
1945 Pregleda

Zlatara Andrejević je porodična firma koja se generacijama bavi izradom ekskluzivnog nakita. Majstorstvo koje se prenosi sa kolena na koleno u kombinaciji sa prestižnim diplomama se pokazalo kao prava formula za uspeh.

Ukoliko se bliži veridba ili venčanje, obavezno posetite zlatarsku radnju Andrejević. Njihovo vereničko prstenje je izuzetnog dizajna, kvalitetne izrade  i povoljnih cena.U ponudi je zlatno prstenje od 14 ili 18 karata, sa brilijantima, rubinima, safirima, smaragdima, biserima, koralima ili nekim drugim dragim kamenjem.

Burme su znak vernosti i privrženosti osobi kojoj obećavate sebe u celosti. One su uz Vas i u dobru i u zlu, simbolizujući stalno prisustvo Vaše voljene osobe i nose se ceo život. Iz tog razloga treba biti veoma probirljiv i zahtevan kada su burme u pitanju - zahtevajte najbolje.
Upravo to ćete naći u radnji Andrejević: pored lepo dizajniranih njihovih modela i venčane burme renomiranih brendova Saint Maurice i Breuning. Gratis graviranje  će doprineti da važni momenti nikad ne izblede. Odnos cena i kvaliteta je garantovano najboji u zlatari Andrejević.

Nakit iz kolekcije Tutti Frutti 11 nikoga ne ostavlja ravnodušnim. U svakom umetnički izrađenom komadu se nalazi 11 vrsta prirodnog dragog kamenja: brilijant, rubin, safir, smaragd, ametist, citrin, peridot, garnet, tsavorite, turmalin, plavi topaz. Ukoliko birate poklon, budite sigurni da ovaj nakit nosi lepu poruku.

U asortimanu zlatare Andrejević možete pronaći prstenje, narukvice, priveske, minđuše, broševe, nakit za decu sa popularnim Disney likovima...

Za one koji umesto zlata preferiraju srebro, u ovoj beogradskoj zlatari možete odabrati idealan nakit kvalitetne izrade, ukrašen dekorativnim prirodnim ili sinteteičkim kamenjem. Odličan poklon može biti i sat renomiranog proizvođača Perrelet koji je poznat po inovativnom i modernom pristupu tradicionalnom časovničarstvu.

 

Želite da postavite Vašu zlataru na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sav ekskluzivan nakit zlatare Andrejević možete platiti i karticama Visa, Master ili Maestro. Za savete o održavanju nakita ili bilo koje druge informacije koje su Vam potrebne, pozovite 011 244-7361.

Pogledajte i šta nude ostale zlatare u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se