Splav Amsterdam- Beograd

Kej Oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija)
Splavovi
3750 Pregleda

Splav Amsterdam je proširen i savršeno sređen pa je postao mesto za sve generacije. Odlikuje ga dvostruki režim rada. Preko dana to je beogradski restoran na reci sa prebogatom ponudom ukusnih jela, a noću klub, sa prepoznatljivim žurkama i fenomenalnom atmosferom.
Noćni program imaju 2 večeri u nedelji. Petkom je praktično produžena večera, jer splav radi do 01:00, a goste uz večericu i dobro piće zabavlja pop bend, koji je dovoljno glasan da napravi finu atmosferu, a opet omogućava normalan razgovor sa društvom. Subotom je pravi noćni program, jer svirka kreće od ponoći, a splav Amsterdam se iz dnevne varijante i restorana transformiše u pravi splav za noćni provod. Možete očekivati odličnu atmosferu i svirku do jutra (pop/folk hitovi), jer ovaj splav ima jednu od najdužih tradicija u Beogradu i poznat je po svom noćnom provodu.

Amsterdam pruža priliku da se opustite sa prijateljima ili da upriličite poslovni sastanak. Vrlo je romantičan a može da posluži i za organizovanje promocija i prezentacija za veliki broj zvanica. Splav poseduje jednu od najlepših bašta, malu marinu, i parking u blizini, tako da do njega možete stići najrazličitijim prevoznim sredstvima. U prelepu marinu mogu da pristanu manji brodovi i gliseri. Kada sunce zađe, splav Amsterdam poprima jednu potpuno drugu ulogu - postaje poprište ludih žurki uz zabavnu i narodnu muziku, koje traju do ranih jutarnjih sati.

 

Želite da postavite Vaš splav na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Popularni beogradski splav Amsterdam nudi za svakog po nešto, a duga tradicija je najbolja preporuka da ga posetite i vi! Rezervišite svoje mesto na 065 6963046.

Pogledajte i šta nude ostali Splavovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se