Škola stranih jezika Alphabet - Beograd

Bulevar Kralja Aleksandra 516, 11000 Beograd
Škole stranih jezika
724 Pregleda

Osnovni metod učenja stranih jezika u školi Alphabet je konverzacija. Usvajajući jezik na ovaj način, polaznici vrlo lako mogu da stečena znanja primene u stvarnom životu i realnim situacijama, bilo privatnim, bilo poslovnim.

Profesori kod svakog polaznika prepoznaju individualne potrebe, a samim tim i osmišljavaju najlakši i najdelotvorniji način rada i napredovanja polaznika.

Nivelacija kurseva je usaglašena sa evropskim standardima. Nastava se obavlja u grupama po 7 polaznika, 2 puta nedeljno po 90 min. Kursevi traju 4 meseca.
Škola Alphabet organizuje i specijalizovane kurseve za pripremu polaganja prijemnog ispita za filološki fakultet kao i za polaganje Kembridžovih ispita FCE i CAE, IELTS i TOEFL ispita kao i poseban program obuke za pripremu intervjua na engleskom jeziku.

Osim engleskog u školi Alphabet možete pohađati i nemački, francuski, italijanski i grčki jezik. Profesori su izuzetno stručni i konstantno rade na svom usavršanju pohađajući brojne seminare i obuke.

Jedna od popularnijih ponuda škole stranih jezika Alphabet su kursevi za preduzeća koji mogu biti organizovani standardno u vidu grupa ili u vidu individualne nastave gde pojedini članovi kolektiva mogu biti specijalno obučeni prema potrebama Vaše firme. Nastava može biti organizovana u prostorijama škole ili u okviru prostorija Vaše firme.

Kursevi za decu traju tokom cele školske godine. Najmlađi polaznici škole se igraju na stranom jeziku, bave se muzikom, glumom i druže se van učionice. Na taj način brže i efikasnije prihvataju jezik a u njima se budi želja za savladavanjem nepoznatog

.

 

 

Želite da postavite Vašu školu stranih jezika na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve dodatne informacije ćete saznati ako pozovete broj 0113474332.

Pogledajte i šta nude ostale škole stranih jezika.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se