Specijalističko ginekološko akušerska ordinacija 4 D - Beograd

Maksima Gorkog 52, 11000 Beograd
Ginekologija
1181 Pregleda

Ultrazvučni 4 D pregled Vam omogućava da upoznate svoju bebu i pre rođenja. Praktično, to je direktan uvid u dešavanja u majčinom stomaku tj. uživo prikaz izgleda i ponašanja ploda. Najtačnije je reći da je 4D ultrazvuk najsavremeniji prozor u bebin svet.

Pregled u ginekološkoj ordinaciji 4D Vam obezbeđuje novu dimenziju informacija smanjujući broj sumnji jer ovakav prikaz ne dozvoljava propuste. Višestruko se povećava mogućnost potvrđivanja normalnosti razvoja ploda u rizičnoj trudnoći kao i rano otkrivanje neočekivanih abnormalnosti ploda. Pravovremeno otkriće omogućava da se sva stanja i bolesti adekvatno i uspešno tretiraju.

Prilikom korišćenja Power Color Dopplera omogućena je procena stepena i tipičnosti prokrvljenosti eventualno otkrivenih promena u maloj karlici. 4D ultrazvuk omogućava merenje dužine, površine, obima i zapremine organa u maloj karlici a time i bolju i precizniju dijagnozu urođenih anomalija ženskog reproduktivnog trakta.

DMR i „multi slice“ sistemi omogućavaju dijagnostiku u presecima poput magnetne rezonance a time i bolje uočavanje malih patoloških promena. Primenom 4D ultrazvučne tehnologije jasno se sagledava unutrašnjost materične šupljine tako da se tokom rutinskog pregleda može videti da li postoje urođene anomalije materice. Izbegava se invazivna metoda a dobija na vremenu. Sve ove prednosti važe i kad je u pitanju pregled dojki i pazušnih jama.

U ordinaciji 4D možete obaviti i kolposkopske preglede, uraditi papa test i analizu vaginalnog sekreta na čije rezultate ćete čekati najduže 24 h.
Takođe, bave se i dečijom i adolescentnom ginekologijom, planiranjem porodice u okviru kog se organizuju savetovanja o trudnoći i kontracepciji. Trudnicama je dostupan rani ekspertski ultrazvuk sa biohemijskim screening testovima (double, triple, quadriple), biopsija horionskih čupica, amniocenteza i kordocenteza kao i CTG kardiotokografija.

Osoblje ginekološko akušerske ordinacije 4D će Vam pomoći pri lečenju premalignih lezija grlića materice, polno prenosivih bolesti, prilikom perimenopauza i postmenopauza.

 

 

Želite da postavite Vašu ginekološku ustanovu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Zakažite svoj pregled ili se konsultujte sa lekarom na telefone 0113085433, 063445683, 0656288765.

Pogledajte i šta nude ostale ginekološke ustanove.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se