Zasto Belgrade Eye

Belgrade EyePrvi broj Belgrade Eye internet magazina objavljen je u decembru 2005. godine. Od tada portal beleži konstantan porast broja posetilaca kao i ponuđača usluga. Trenutna mesečna poseta od preko 50, 000 unikatnih čitaoca prevazilazi više nego dvostruko izdanja najznačajnijih štampanih magazina iz oblasti putovanja. Broj napravljenih online rezervacija preko našeg portala je u konstantnom porastu i od prvog izdanja je prešao cifru od 7000 sa konstantnim porastom novih i ponovljenih rezervacija.

Za oglašavanje pozovite nas na: 064 2588 754

Ciljne grupe

  • Oko 40% poseta dolazi iz Srbije dok ostalih 60% čine posetioci iz čak 134 države, prvenstveno iz Sjedinjenih Američkih Država, Hrvatske, Nemačke, BiH, Velike Britanije.
  • Što se tiče rezervacija, one prevashodno dolaze iz inostranstva od ljudi srednje i više platežne moći, uglavnom zbog nepoverenja domaćih gostiju u mogućnost korišćenja kreditnih kartica. Upravo iz ovog razloga odlučili smo da ponudimo objektima mogućnost rezervacije bez kreditne kartice - rezervacija stiže direktno na e-mail smeštajne jedinice ili firme, a na vama je da samo potvrdite rezervaciju u roku od 24 časa.

Klijenti znaju da je naš tim svestan da nema uspeha bez potpune individualne posvećenosti njihovim potrebama i zato mi dajemo sve od sebe da zaštitimo interese klijenata kroz konstantno povećanje posete, konverzija i rezervacija na našem portalu.

Ako ste zainteresovani da saznate više o nama, o uslovima ili vas zanima cenovnik oglašavanja, molimo posetite Belgrade Eye marketing sekciju i saznajte više.

Ako želite saradnju putem oglašavanja na Belgrade Eye portalu ili želite neki drugi vid saradnje, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese office@belgradeeye.com ili putem telefona 064 2588 754 svakog radnog dana od 09:00 do 17:00 časova. Čujemo se uskoro!

Monday d.o.o.

monday.rs
11000 Beograd
Srbija

Partneri

Pretplatite se