Restoran Caruso- Beograd

Terazije 23
Lista restorana
2799 Pregleda

Ovde dolaze ljudi koji vole da gledaju stvari sa visine (restoran je smešten na 8.spratu sa koga puca pogled koji oduzima dah). Dovoljno je da kročite u Caruso pa da uobičajena gradska gužva ostane ispod Vas.

Ovo je u svakom smislu elitni restoran, odličan za prvi sastanak ili poslovni ručak kad imate nameru da nekoga impresionirate.

Iako ime navodi na pomisao da meni nudi italijanske specijalitete, ovde možete probati jela mediteranske, domaće i kuhinje Balkana, a tu je i jedan deo jela spremljenih prema retkim ili originalnim receptima.

Naš predlog su italijanska salata s pastom i piletinom, ili rolovano pileće meso. Dobar izbor je i karpačo od bifteka. Ako ste za egzotiku, probajte havajski biftek sa ananasom ili hindu piletinu-sočnu piletinu u neobičnom, ukusnom prelivu od karija, sirupa od javora i indijskog oraha. Ponos kuće je i argentinski stek koji se služi na prženicama od hleba, s krompirom pečenim u ljusci, filovani pavlakom i lukom.

Glavna jela veoma su obilna, pa malo više cene ne izgledaju tako visoke. 

Zaštitni znak ovog luksuznog restorana je lice slavnog tenora, „oca italijanskih iseljenika“, na savršeno uštirkanim stolnjacima, otmenim salvetama, kesicama šećera. Ambijent čini elegantnim i tavanica oslikana muzama, bogovima rata i atičkim herojima.

Ovde možete organizovati poslovne ručkove, proslave ili svadbe. Takođe, moguće je organizovati i manje simpozijume i kongrese, jer je dostupna prezentaciona tehnika za simultano prevođenje.

U restoranu Caruso se sluša ambijentalna muzika, Belgradaeye ekipa je zažalila što ni na kratko nije čula glas čuvenog tenora. Konobari su izuzetno kompetentni i brižljivo odabrani.

Posebno želimo da istaknemo da ovaj beogradski restoran ima prilaz za osobe sa invaliditetom. Detalj koji često čini veliku razliku.

Kakve emocije budi ovaj luksuzni restoran kod Vas, pišite na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve što Vas zanima o restoranu Caruso, saznajte na broj telefona 011 32 48 037 .

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se