Beograd brodom - Ture brodom

Krstarenje Dunavom i Savom Donau Ships

Najveća turistička atrakcija u Srbiji je, svakako, njena prestonica Beograd. Kao glavni i najveći grad Srbije, Beograd obiluje kulturno-istorijskim spomenicima, čuvenim i jedinstvenim noćnim životom, a spektakularan položaj na dve velike reke ga izdvaja od ostalih prestonica u Evropi.

Turistički potencijal i pogodnosti koje nudi grad na vodi danas se kod nas malo i uglavnom neadekvatno koriste. Zato se u vremenu koje je pred nama, koje je zapravo već počelo i donosi nove projekte, mogućnosti i trendove, kompanija Donauships odlučila da aktivno učestvuje u njima.

Želimo da svojim putničkim brodovima iniciramo, unapredimo i održimo razvoj nautičkog turizma u Srbiji i u modernoj evropskoj prestonici kakav je danas Beograd – grad budućnosti jugoistočne Evrope.

Tokom plovne sezone, odnosno u periodu od polovine aprila do kraja septembra, naši brodovi Trajan i Stevanske Livade će imati redovna večernja krstarenja „Beogradskim rekama“ svakog petka, subote i nedelje sa polaskom u 18:00 u prolećnim mesecima i 19:30 časova u letnjim mesecima.

Prilikom krstarenja Dunavom i Savom videćete prilikom polaska okruženje hotela Jugoslavija sa najpoznatijim beogradskim splavovima i noćnim životom. Dalje nas plovni put vodi Dunavom ka Gardošu – najlepšem delu Zemuna, odakle nastavljamo nizvodno oko Lida i Velikog Ratnog ostrva ka kuli Nebojša i Pančevačkom mostu. Iz Dunava ulazimo u Savu i pored Kalemegdana, Kapetanije, ispod Saborne Crkve i mostova, pored beogradskog sajma krstarimo ka mostu na Adi i odatle nazad do splava Gabbiano, odakle smo i krenuli. Ukupno oko 20 km plovidbe za oko 100 minuta po ceni od 600 dinara po osobi. Cena karte za decu od 7 do 12 godina je 300 dinara, a deca do 7 godina ne plaćaju kartu.

Osim redovnih vožnji i razgledanja grada organizovaćemo i tematizovane paket aranžman vožnje („Sunset echo“, „Night Beat“, „Balkan Ethno“, „Belgrade Evening Lounge“...).

Nudimo vam prijatnu atmosferu, nezaboravne trenutke, novu perspektivu Beograda, fascinantne zalaske sunca, zanimljivosti, a možda i neke činjenice o našem gradu koje do sada niste znali.

Velika želja, upornost i iskustvo nam daje snagu, izdržljivost i pre svega kredibilitet da Vam se predstavimo i da trajemo...

...Sa Vama!

DOBRO DOŠLI!

Kontakt: DonauShips d.o.o.

Bulevar Kralja Aleksandra 488a

11000 Beograd

+381 (0)69 199 59 59

+381 (0)63 199 59 59

Partneri

Pretplatite se