Centar za tradicionalnu i modernu medicinu Vitalis - Beograd

Kralja Milutina 35/4, 11000 Beograd
Alternativna medicina
1280 Pregleda

Vitalis je prva klinika u zemlji u kojoj je počela da se praktikuje kineska medicina. Njen osnivač doktorka Vesna Marinković Mičić je na pravi način afirmisala praktičnu akunpukturu u bivšoj Jugoslaviji do te mere da je ova terapija ušla i u gotovo sve druge zdravstvene ustanove. Ovde se pacijenti već godinama na delu uveravaju koliko je akupunktura, u pravim stručnim rukama i na pravom mestu, zaista efikasna terapija za mnoge bolesti.

U ordinaciji Vitalis se koriste svi metodi tradicionalne prirodne medicine: akupunktura, moderni laseri, aromapunktura i eliksiri. Ove terapije su neškodljive i efikasnije od lekova za mnoge bolesti, a najefikasnije su kao dopuna službenoj medicini u lečenju modernih bolesti.
Uspešno leče sledeća stanja: alergije, astmu, akne, bronhitis, ciste, celulit, dijabetes, dijabetičku nogu, ekceme, fobije, glavobolje, hemiplegiju, išijas, jačaju imunitet, popravljaju lošu cirkulaciju i koncentraciju.

Današnje iskustvo Vitalisa pokazuje da je za mnoge bolesti pred kojima je moderna medicina ostala nemoćna, baš akupunktura jedini lek i to za trajno lečenje. Istovremeno pozitivno deluje na ceo organizam dovodeći ga u ravnotežu bez unošenja bilo kakvih supstanci pa, prema tome, bez štetnih posledica. Akupunkturom se ojačava i zdrav organizam, povećavaju se njegove fizičke i intelektualne sposobnosti, utiče se na kvalitet kože i kose. Ovaj prirodan način lečenja podrazumeva korišćenje veoma tankih iglica koje se zabadaju u određene tačke na telu raspoređene duž energetskih tokova kojima teče vitalna energija.

Ne unose se ikakve supstance u organizam, za razliku od modernih načina lečenja lekovima, hirurškim putem sečenja, unošenjem radioaktivnih izotopa, radioaktivnim i rentgenskim zračenjem, koji su svi, koliko korisni sa jedne strane, u određenom trenutku potencijalno opasni pri dužoj upotrebi.

Samo u Vitalisu možete koristiti Multimlazni laser koji obezbeđuje bezbolnu akupunkturu. Ovakva moderna terapija od izuzetnog je značaja za lečenje dece i rekonvalescenata, jer su to pacijenti koji bi nerado primali klasičnu iglo-terapiju zbog straha od igala i iscrpljenosti. 

Ovi laseri su idealni za lečenje kardiovaskularnih problema, proširenih vena i kapilara, stabilizaciji krvnog pritiska, stanjima posle cerebro vaskularnog inzulta ili infarkta srca, pomažu brzom zarastanju rana i ožiljaka, tako da se preporučuju posle hirurških intervencija za brzi oporavak i nestanak hematoma.

Preporučuju se za lečenje hroničnih upala, poput bronhitisa, upale sinusa, jajnika, prostate, gingivitisa, paradentoze, pareza i paraliza, sportskih povreda, uganuća, iščašenja, reumatizma, artritisa, artroza...Poboljšavaju cirkulaciju, smanjuju trombozu i jačaju imunitet.

U estetici su očigledna poboljšanja već nakon prve terapije, jer se koža zateže i prosvetljuje ten.

 

Usluge koje pruža Vitalis su jedinstvene, vode ka ozdravljenju i olakšavanju zdravstvenih tegoba, od prirode do vitalnosti.

 

Želite da postavite Vaš centar za alternativnu medicinu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

O radu Vitalis centra sve detalje saznajte pozivanjem telefona 0113629558.

 

Pogledajte i šta nude ostale centri za alternativnu medicinu u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se