Vila Maska- Beograd

Rankeova 7
Lista restorana
869 Pregleda

Kad Vam dosadi svakodnevnica i poželite da pojedete nešto dobro u autentičnom i magijskom prostoru, zaputite se u restoran Maska. Stara vračarska vila izgrađena početkom dvadesetog veka je opremljena orijentalnim istočnjačkim nameštajem, raznim neobičnim detaljima i ukrasima. Ogledala sa izrezbarenim drvenim ramovima, velike stolice, maske, lampe, figure, draperije i mnogi drugi starinski komadi nameštaja su odabrani s ukusom i uklopljeni u prostor.

Na prvom nivou je restoran, a na drugom i trećem kafe-bar i klub. Vila Maska je originalno mesto za doručak ili ručak kao i za savršenu kafu. U večernjim satima galerija postaje klupski prostor gde se najčešće čuje džez muzika, svirke uživo ali i DJ-evi. Subotom je koktel veče a kuriozitet je što se ukusne kiflice sa pršutom mogu poručiti dok sa galerije uživate u muzici.

Velika bašta iza Maske popločana je kamenom, natkrivena tendama i obogaćena zelenilom.

Na meniju su razne paste, pice po originalnoj recepturi koje se peku u peći na drva, stejkovi, ćuretina sa medom, piletina, salate, ribe... Izdvajamo "Maska picu" – čeri paradajz, rukola, pršuta, šunka, parmezan, mocarela. Osim standardnih, tu su paste sa teletinom, junetinom, govedinom, sa škampima. Preporučujemo specijalitet kuće taljatele "fettuccine" . I paste i pice u dogovoru sa šefom kuhinje možete odabrati van menija, po Vašoj želji i meri.  Od predjela se izdvajaju karpaćo, rolovani plavi patlidžan i kiflice sa pršutom i kačkavaljem.

Za desert predlažemo palačinke, čizkejk i tiramisu po Maska recepturi.

Porcije su zaista velike ali shodno tome -i cene su malo jače. Cene pića se kreću u okviru proseka.

 

Ovaj prostor je potpuno drugačiji od fensi vračarskih restorana i kafića, proverite pa nam javite na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Pronaći parking je malo teže ali i slobodno mesto te stoga rezervišite na broj telefona 011 2446012.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se