Pet shop i salon za pse Vet Alfa Team - Beograd

Kajmakčalanska 39a, 11000 Beograd
Pet shop
967 Pregleda

Vet Alfa Team je kuća posvećena zdravlju i lepoti vaših ljubimaca. U pet shopu Vet Alfa možete pronaći veliki izbor hrane i opreme za pse, mačke i ostale kućne ljubimce a u salonu možete ulepšati Vaše mezimce.

Vaša ljubav i briga o ljubimcu često zaslužuje da bude pokazana većem krugu ljudi. Ako ste odlučili da odgoju, izgledu i nezi Vašeg ljubimca posvetite adekvatnu pažnju, obratite se profesionalcima zaposlenima u Vet Alfa Timu. Uz njihove besplatne savete možete na pravi način pripremiti svog psa za svako takmičenje ili, jednostavno, negovati svog psa.

Koža i dlaka ljubimca zahteva puno posvećenosti. U tome će Vam pomoći mineralni vitaminski dodaci ishrani pasa i mačaka za pravilan rast i kvalitet dlake. U Vet Alfa Timu je veliki izbor uvozne kvalitetne kozmetike poznatih svetskih brendova (šamponi, parfemi...)

Pored higijenskog sređivanja pasa po vašoj želji, ljubimac se može srediti i za izložbu. Pošto zaposleni imaju iskustvo kao međunarodne kinološke sudije znaće na pravi način da odaberu izložbene frizure za Vaše ljubimce po standardu rase.

Salon za pse i mačke Vet Alfa Tim pruža usluge: šišanje pasa i mačaka, trimovanje pasa, kupanje i izložbeno sređivanje pasa po standardima rase. Pri radu se vrlo pažljivo bira vrsta kozmetike jer je Vaš ljubimac u rukama doktora veterinarske medicine koji iznad svega stavljaju zdravlje vašeg mezimca.

Garant kvalitetne usluge je dugogodišnje odgajivačko iskustvo i uspesi pasa iz ove odgajivačnice na domaćim i svetskim izložbama. Uzgajaju se rase westi, džek rasel i druge.

 

Želite da postavite Vaš pet shop na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Termin u salonu Vet Alfa Tim možete zakazati telefonom:0113807434, 0642594009.

 

Pogledajte i šta nude ostali pet shop-ovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se