Salon nameštaja Urban line - Beograd

Takovska 35, Beograd
Saloni nameštaja
1383 Pregleda

Salon nameštaja Urban line se bavi prodajom nameštaja vrhunskih svetskih proizvođača, opremanjem stambenih objekata, poslovnih prostora i hotela. Ovde možete pronaći vrhunske svetske brendove nameštaja prefinjenog dizajna i najvišeg kvaliteta kojima ćete oplemeniti dom. U isto vreme zadovoljićete estetske i ekonomične standarde jer je nameštaj pristupačnih cena. U ponudi su garniture za dnevni boravak, kuhinje, spavaće sobe i sobe za decu i tinejdžere.

Dizajn i projektovanje enterijera je takođe dostupno u salonu Urban line. Stručni prodavci i arhitekte će Vam pomoći da odaberete najbolje rešenje prilagođeno Vašim specifičnim potrebama.

U salonu nameštaja Urban line s ponosom ističu odeljak Kid€™s room gde je posebna pažnja posvećena deci i tinejdžerima. Ovde možete naći kompletan asortiman proizvoda za dečije sobe: krevece, komode, ormane, krevete, krevete na sprat, radne stolove, stolice, police za knjige, tepihe, lampe, lustere, posteljine, prekrivače, zavese, baldahine... U ponudi su zastupljeni pozati brendovi Cilek, Europlak, Valmori, Five Camarrete... Kompletan asortiman karakterišu funkcionalnost, visok kvalitet materijala, raznolikost boja i linija. Ono što je najvažnije, svi elementi su sigurnosno bezbedni jer se u njihovoj proizvodnji upotrebljava visoka tehnologija i prvoklasni materijali u skladu sa važećim evropskim standardima.

Vaš dom će biti lepši ako izaberete kvalitetan tepih, ogledalo, klub sto ili lampu. Za dnevni boravak možete izabrati italijanske garniture ručne izrade i vrhunskog kvaliteta. U salonu nameštaja Uban line pronađite kuhinju po Vašoj meri: klasičnu, modernih linija ili trendi.

Urban line zastupa poznati brend Europlak koji je jedan od vodećih svetskih proizvođača kuhinja vrhunskog dizajna. Rade se od drveta, furnira ili laminata sa raznovrsnim estetskim rešenjima. Europlak takođe pravi i plakare, komode i francuske krevete za spavaće sobe.

 

Želite da postavite Vaš salon nameštaja na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme salona nameštaja Urban line je od 12 do 20 h, subotom od 10 do 15h. O svemu što Vas zanima, detaljnije saznajte pozivanjem broja 0113347691.

 

Pogledajte i šta nude ostale saloni nameštaja u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se