Pet shop Unipet - Beograd

Sarajevska 8, Katićeva 4, 11000 Beograd
Pet shop
1201 Pregleda

Kako bi Vaš ljubimac bio zdrav i aktivan tokom celog svog života, potrebno je negovati 6 vitalnih funkcija: kosti i mišiće, vitalne organe, kožu i dlaku, varenje, zube i desni, um i čula.
U pet shopu Unipet možete pronaći sve što je potrebno za Vašeg psa, mačku, ukrasne ptice, glodare i ribice. Osim hrane i vitaminskih dodataka, njihov asortiman obuhvata i kozmetička sredstva, opremu za šetnju i igru kao i akvarističku opremu.

U ovoj beogradskoj radnji za kućne ljubimce možete pazariti Eukanuba hranu za mezimce koja je vodeća na ovom području. Eukanuba je napravljena od sastojaka najvišeg kvaliteta, svi proizvodi sadrže visok procenat belančevina životinjskog porekla, bez dodatne boje i konzervanasa, razvijana je u saradnji sa veterinarima.

Pored Eukanube, Unipet nudi bogat program ishrane za pse: Bento Kronen, Royal Canin, Cibau, Trainer, Ecopet, Pedigree, Friskies, Otto, Naturdiet, Dr.Alders, Le Chef, Fun Dog.

Vaše mačke možete počastiti hranom sledećih brendova: Royal Canin, Iams cat, Cimiau, Trainer, Lara, Le Chef Cat, Whiskas, Friskies, Kitekat, Dr. Alders, Land Fleish, Gourmet... Veoma su važni i mineralni vitaminski dodaci ishrane, zbog toga ja pet shop Unipet pripremio Sogeval Pet Phos, Cafortan, Canina dodatke.

Higijenu Vašeg ljubimca ćete uspešnije održavati uz pomoć preparata Greenfields (šampona, losiona, edukatora i balzama). Dobar izgled će upotpuniti oprema za negu krzna, šetnju i igru: Trixie, Nobby, Croci, Camon; povodnici, ogrlice (Herba max), četke, češljevi, masažeri, makaze, furiminatori i igračke.

Kad su Vam potrebni posipi za mačke, dođite u Unipet i kupite: Oscar, Pura, Signor gatto, Cat best, Who cares, Crystal, Kozmo, Tomi, Bobo sand, Ecopet, Bliss, Karlie.

Možete se na jednom mestu snabdeti i insekticidima: Neopirox vetom i Ektosanom za pse, Neopirox vetom za mačke i Avissanom za ptice.

Svoje ukrasne ptice i glodare obradujete programima Versele-laga, Lolo pets, Trixie, Tatrapet, Chipsy, Kiki, a ribice i terarijumske životinje programima Tatrapet, Zoo Barbus, Atman ili Flipper. Za najmlađe mezimce štence ovde možete nabaviti pelene: Karlie, Supper Nappy, Doggie pads.

Pet shop Unipet je obezbedio klub kartice sa popustom za stalne kupce a redovan je popust svake subote.

 

Želite da postavite Vaš pet shop na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 9 do 20:30h, subotom od 9 do 16h.Raspitajte se telefonom o svim detaljima 0112683868 ili 0112641451.

 

Pogledajte i šta nude ostali pet shop-ovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se