Turistička agencija Travel House - Beograd

Omladinskih brigada 88, 11000 Beograd
Turističke agencije
1254 Pregleda

Poslovna strategija Travel Housa se uglavnom bazira na prodaji individualnih visokobudžetnih putovanja u Srbiji i ostalim zemljama Zapadnog Balkana. Više od 20.000 putnika godišnje koristi njihove usluge, zadovoljni efikasnom i kvalitetnom organizacijom. Najvažnije u poslovanju ove kompanije je obezbeđivanje najboljeg proizvoda iz svetske turističke ponude i individualni pristup svakom klijentu.

Planovi za budućnost agencije Travel House su postavljanje i širenje retail mreže.

Usluge koje pruža Tavel House su organizovane tako da Vam putovanje izgleda upravo onako kako ste ga zamišljali. Stručno osoblje će Vam pomoći da saznate sve detalje, počevši od kategorije hotela u kome ćete boraviti, uslova putovanja, osiguranja i ostale papirologije, kako se možete osigurati od otkaza putovanja i šta Vas sve čeka na određenoj destinaciji.

Iz ponude izdvajamo rezervisanje povoljnih paket aranžmana sa polascima iz Austrije i Nemačke ka svim destinacijama.

Vrlo su popularne i privatne kružne ture-to znači da nezavisno od grupe i sa svojim ličnim šoferom po planu koji je podređen samo Vama obilazite najlepše delove sveta. Preporučujemo Tajland u luksuznim Four Season hotelima, kružno putovanje od Džakarte preko Jave do ostrva Lambok, ili upoznavanje bisera Emirata ili mističnog sjaja Perua.

Ukoliko ste raspoloženi za krstarenje, odlučite se za neku od preporučenih ruta Zapadnim ili Istočnim Mediteranom ili za krstarenje luksuznim jedrenjakom „oko čizme“. Svi aranžmani podrazumevaju pun pansion.

Za sve one koji žele da iskuse nešto novo i različito, da spoje svoj odmor i hobi ili da provedu medeni mesec na tematskom putovanju-Travel House će kreirati nezaboravno putovanje. Prilikom ovakve vrste angažovanja, niste vezani za grupu, sami određujete datum polaska, vrstu smeštaja i prevoza. Jednostavno, kreirate odmor iz snova.

 

Želite da postavite Vašu turističku agenciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Agencija Travel House je obezbedila direktnu liniju na kojoj travel specijalista odgovara na sva Vaša pitanja: 0112220600. Otvoreni su za pozive radnim danima od 9 do 17 h.

 

Pogledajte i šta nude ostale turističke agencije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se