Turistička agencija Top turs - Beograd

Bulevar Kralja Aleksandra 130, 11000 Beograd
Turističke agencije
1239 Pregleda

Turistička agencija Top turs sarađuje sa više od 30 poznatih tur operatera u svetu. Partnerski odnos, dugogodišnje iskustvo u radu i saradnji u oblasti turističkih usluga doprineli su da se pozicioniraju kao jedan od lidera na međunarodnom turističkom tržištu.

U ponudi su sledeće usluge: ponuda Srbije na inostranim tržištima za individualce i grupne aranžmane i krstarenja i promotivni domaći turizam. Korisnici usluga Top tursa imaju priliku da se upoznaju sa lepotama domovine i da učestvuju u socijalno-kulturnim manifestacijama koje su specifične za određeni region.

Agencija Top Turs je posebno ponosna na obrazovne i radne programe za srednjoškolce i studente. Učenici srednjih škola imaju jedinstvenu priliku da tokom jednogodišnjeg boravka u Americi steknu nova znanja, iskustva, prijatelje, usavrše engleski jezik i pregršt uspomena za ceo život.

Za grupne i individualne odmore u inostranstvu Top turs s posebnom pažnjom bira smeštaj, transfer, ekskurzije, vodiče i sve ono što je neophodno za odmor iz snova. Ekskurzije se organizuju u zemlji i inostranstvu.

Jedna od popularnijih usluga koje organizuje ova turistička organizacija su kružne ture po Rusiji i Španiji u trajanju od 7 dana.

Ako se odlučujete za letovanje, odaberite nešto od sledećih primamljivih destinacija: Grčka, Španija, Italija, Bugarska, Egipat. Izbor destinacija i hotela je veliki.

Za one koji razmišljaju o zimovanju, mogu da rezervišu odgovarajući termin u Francuskoj, Ausriji ili u Srbiji (na Kopoaniku ili Staroj planini).

Dvadeset tri godine iskustva i kvalitetnog rada u sektoru turizma predstavlja garanciju da će i u budućnosti aranžmani sa znakom Top turs biti najbolja potvrda da ste napravili pravi izbor.

 

Želite da postavite Vašu turističku agenciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Putovanja možete rezervisati elektronskim putem i telefonom: 0112452590.

 

Pogledajte i šta nude ostale turističke agencije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se