Stolarija Talaris - Beograd

Savski nasip 9a, 11000 Beograd
Stolarija
994 Pregleda

Preduzeće Talaris Engineering se primarno bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom sigurnosnih vrata. Pored sigurnosnih vrata, nude i sobna vrata, segmentna garažna vrata, protivpožarna vrata sa odgovarajućim atestom od IMS-a, PVC stolariju, bambus parket, univerzalne nadstrešnice...

U njihovoj ponudi se nalaze sigurnosna vrata od najjeftinijih modela koji se rade u standardnim dimenzijama pa sve do najluksuznijih modela koji se izrađuju po meri i želji kupca.

Preduzeće Talaris poseduje i obučene servisere koji su u stanju da ispune svaki vaš zahtev i uslov po pitanju ugradnje sigurnosnih vrata. Vreme potrebno za isporuku i ugradnju vrata svedeno je na minimum koji može biti i u samom danu kada su vrata i poručena.
Poseduju i servisnu službu koja radi 24h dnevno. Sigurnosna vrata Talaris ispunjavaju svako Vaše očekivanje, kako po pitanju cene, tako i po pitanju funkcionalnosti kvaliteta i dizajna.

Kao i za sve u životu, jeftino je u stvari najskuplje, jer kad kupite jeftina i loša vrata ona uglavnom nisu dugog veka. Kvalitetna sobna vrata se na duže vreme isplate a možete izabrati i funkcionalan proizvod koji će ukrasiti Vaš dom. Izrađuju se od medijapana i mogu biti presvučena melaminskom folijom, farbana visokokvalitetnim poliuretanskim bojama ili furnirana i bajcovana po želji kupca.

Ulazna garažna vrata su izrađena od neruđajućih čeličnih italijanskih panela Motehno, plastificirana (u beloj i silver boji). U ponudi su dva tipa dizajna panela: sa pravougaonim ornamentima i linijski.

Uz sva protivpožarna vrata kupljena u Talarisu dobijata originalnu prateću pločicu sa atestom. U ponudi su ostakljena protivpožarna vrata, dvokrilna ili jednokrilna, u više dimenzija.

Talaris nadstrešnice su napravljene iz delova (plastičnih ili alunimijumskih) tako da je montaža vrlo jednostavna i laka. Natkrivenost može biti od 600mm i 1000 mm a širina je proizvoljna. Nadstrešnice omogućuju zaštitu od sunca, kiše ili snega i od hemijskih elemenata. Mogu zaštiti prozore, lokale, terase, ulaze...

Svoj životni i radni prostor možete ulepšati vrhunskim parketom od bambusa, ekološkim proizvodom vrhunske izrade. Izuzetno je lagan, izdržljiv, unikatne boje i strukture.

Plaćanje stolarije u Talarisu se može izvršiti putem većine platnih kartica, čekovima građana, gotovinski ili putem kredita koji se odobravaju na licu mesta.

 

Želite da postavite Vaš salon stolarije na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme Talarisa je od 9 do 17h, subotom od 9 do 14h. Sve detalje u vezi sa njihovom ponudom saznaćete ako pozovete telefone: 0113139970 ili 0112288100.

 

Pogledajte i šta nude ostali saloni stolarije u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se