Pet shop Sweet - Beograd

Gornjogradska 28, Beograd
Pet shop
1144 Pregleda

Stalne akcije na tri lokacije! Pet shop Sweet posluje na tri adrese u Beogradu: u Gornjogradskoj ulici 28 u Zemunu, Jurija Gagarina 227 na Novom Beogradu, i u Borči- Save Mrkalja 28.

Hrana koju kupite u prodavnici za kućne ljubimce Sweet je kvalitetna, zdrava i proverena (poseduje sertifikat ISO norme 22000). Asortiman obuhvata hranu za pse, mačke, ptice, glodare, ribice...kao i opremu za kućne ljubimce (ogrlice, ležaljke, penjalice, kaveze) i kozmetiku i sredstva za negu-šampone, sredstva protiv buva, krpelja...

Dostupni su Vam i besplatni saveti dežurnog veterinara koji je tu da Vam pomogne da rešite svaku nedoumicu i otklonite bilo koji problem. U okviru svakog maloprodajnog objekta nalazi se veterinarska apoteka za kućne ljubimce, sa izuzetno velikim izborom hrane, lekova i preparata za sve oblike terapije.

Objekti Pet shopa Sweet u svom sastavu imaju i frizerski salon za kućne ljubimce opremljen najsavremenijom profesionalnom opremom. U frizerskim tretmanima se koriste isključivo provereni profesionalni preparati sa prirodnim sastojcima, renomiranih svetskih proizvođača. Za Vaše ljubimce su obezbeđene sledeće usluge nege: kupanje, šišanje, čišćenje ušiju, skraćivanje noktiju, trimovanje.

Pet shop Sweet uskoro uvodi Club Sweet kartice koje će omogućiti posebne pogodnosti stalnim mušterijama. Obratite pažnju i na redovne vikend akcije a ako se odlučite da kupite ceo džak hrane ostvarićete pravo na 10 odsto popusta.

Sweet preporučuje hranu za pse i mačke marke Araton, Jazzy dog, Vivo i posebno švajcarsku hranu za pse i mačke izuzetnog kvaliteta od prirodnih sastojaka- Biomil.

 

Želite da postavite Vaš pet shop na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

U radnjama Sweet možete dobiti i besplatne uzorke hrane a neke bitnije informacije možete saznati i telefonom:0112169447 ili 0693211145.

 

Pogledajte i šta nude ostali pet shop-ovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se