Supermarket- Beograd

Višnjićeva 10 (ugao sa Strahinjića Bana)
Lista restorana
571 Pregleda

Supermarket je odlično iskorišten veliki prostor na kome sa na jednom mestu nalaze restoran, cvećara, spa i design shop.

Nekadašnji dorćolski pravi supermarket je preuređen u konceptualnu radnju čiji je ugostiteljski deo podeljen na nekoliko segmenata: koktel, čoko i suši bar. Ali, bez obzira na mesto sedenja, možete da poručite bilo šta i iz drugih segmenata restorana.

Šef kuhinje je Holanđanin koji je kreirao meni obojen različitim uticajima u širokom rasponu cena. Za predjelo preporučujemo thai salatu sa piletinom i salatu od dimljenog bifteka sa uljem tartufa. Tu su i tapasi od sušija i tempure od škampa kao i fenomenalne kuglice od kozijeg sira.

Za glavno jelo preporučujemo rolovanu piletinu sa gamborima i pršutom u marmeladi i renu ili rolnice sa dimljenim lososom. Deo lucidnih kreacija su i biftek ražnjići sa kikiriki umakom i čipsom od škampa, rolnice od morskih trava sa piletinom u terijaki sosu. Ukoliko ste poklonik sušija, ovde se pravi u varijantama koje prožimaju losos i tunu sa vasabijem, terijaki želeom, sečuan biberom, avokadom, korijanderom... Egzotika i magija  azijske kuhinje oživljavaju kroz biftek sa takuanom, šitakama i tofuom, atraktivni izdašni tajlandski kari sa gamborima ili pileći sa kokosom i mangom.

Slatki deo ponude je posebna priča. Njen raskošni reprezent svakako je Grand desert: torta od šargarepe, kolač sa lepljivim karamelom, parfe od dve vrste čokolade, brauni i dve vrste sladoleda. Sjajna je i vruća pita sa jabukama. 

Ovde opušteno možete doći sami na ručak, a ako se osetite nesigurno uvek možete posegnuti za zidom sa računarom i pobeći u virtuelni svet. Uz nedeljni branč se sluša uživo džez muzika pa je uvek gužva.

Restoran Supermarket računa na nepretencioznu urbanu klijentelu a prvobitni utisak skupog mesta je prilagođen realnosti. Radno vreme je od 10h do ponoći.

Belgradeeye patrola je bila zatečena veličinom šanka koji je jedan od najdužih na Balkanu. Služi se mnoštvo zanimljivih koktela, a barske stolice su zamenjene udobnim foteljama.

 

Kako ste se Vi proveli u ovom originalnom restoranu pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Namenski je enterijer tako uređen da sve može da se pomeri, iskombinuje, pa se restoran, kao i čitav prostor prodavnice, može rezervisati za različite događaje: koktele, promocije, koncerte, izložbe. Broj telefona je 011 2910942.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se