Pet shop Star - Beograd

Narodnih heroja 30, 11000 Beograd
Pet shop
910 Pregleda

Pet shop Star je lider na tržištu Srbije u plasmanu hrane i opreme za kućne ljubimce. Svoj rejting gradi na principu da se na jednom mestu mogu naći svi traženi proizvodi za Vaše mezimce, a usko su specijalizovani za hranu i opremu za kućne ljubimce, lov i ribolov.

Sa radom su krenuli 1993. godine proizvodeći vitamine i minerale za kućne ljubimce u obliku tableta.Vrlo brzo povećan je broj proizvoda u segmentu hrane i dodataka hrani, ali i oblasti primame i atrakta za sportski ribolov.

Proizvodi- brendovi preduzeća Star su dobro pozicionirani i poznati na domaćem tržištu (Star Pet, Star Fish, Multikraft, Box, Best Line...). Proizvodni pogon se nalazi u Banovcima a u Zemunu je objekat za velikoprodaju. Maloprodajnih objekata ima na više mesta u gradu : Crnotravska 4, Filipa Višnjića 12, Blagoja Parovića 27, Vidikovački venac 73, Đorđa Jovanovića 19, Maksima Gorkog 65, Vojvode Stepe 129 i na Masarikovom trgu.

Ova kuća je danas zastupnik poznatih svetskih marki: Master Food, Eukanuba, Nestle Purina, Royal Canin, Josera, Conserviera, Vitakraft...

U pet shopu Star možete pronaći hranu za pse i mačke (suvu i vlažnu), vitamine i posipe za mačke.Veliki je izbor i kozmetike za ljubimce. Ako ste ljubitelj sitnih životinja u shopu Star možete pronaći odgovarajuću hranu kao i hranu za ptice, reptile, ribice. Takođe, na raspolaganju Vam je sva akvaritistička oprema.

Kvalitet hrane i oprema za ljubimce Star je prepoznalo više od 1800 komitenata sa kojima sarađuju na nivou čitave Srbije.

 

Želite da postavite Vaš pet shop na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme je od 8 do 21h, subotom do 15 h. Pet shop Star ne naplaćuje dostavu, dovoljno je samo da pozovete 0113196514.

 

Pogledajte i šta nude ostali pet shop-ovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se