Slana soba So Relax - Beograd

Jurija Gagarina 69, 11000 Beograd
Alternativna medicina
848 Pregleda

Slana soba Sorelax je prvi centar za halotretmane u Srbiji. Halotretmani u slanoj sobi pozitivno deluju na zdravlje, lepotu, relaksiraju i oslobađaju od stresa. Mikroklima slane sobe u sadejstvu sa terapijskim svetlima i opuštajućom muzikom blagotvorno deluje na organizam uklanjajući hronični umor, stres, napetost, depresiju i razdražljivost.

Halopterapija je jedan oblik speleoterapije, to su, zapravo, tretmani u kontrolisanom vazdušnom prostoru gde se uz upotrebu halogeneratora simulira mikroklima prirodne slane pećine. U specijalno opremljenoj prostoriji zidovi i pod su obloženi kamenom solju (koristi se kamena, nejodirana so bez dodataka aditiva čija je uloga većim delom dekorativne prirode, ali pomaže i u održavanju specifične mikroklime slane sobe) i halogeneratorom koji je ključan za ovu vrstu tretmana. 

Halogenerator je uređaj koji stvara suvi soni aerosol i uduvava ga u slanu sobu. Slana soba So Relax je zastupnik poznate Aeromed / Halomed grupacije.

Halotretmani u slanoj sobi So Relax pozitivno deluju na lečenje: astme, angine, hronične upale grla i plućnih bolesti, upale krajnika, pluća i sinusa, čišćenje pluća od sluzi i šlajma,
pušačkog kašlja. Blagotvorno utiče i na gastritis, Kronovu bolest, upalu debelog creva, čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu, srčane vaskularne probleme, slabu cirkulaciju, anemiju, regulisanje nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska. Takođe deluje i na nepravilan rad štitne žlezde, osteoporozu, ublažava reumatske bolove i jača imuniteta.

Boravak u slanoj sobi So Relax pomaže pri otklanjaju akni, alergija, ekcema, psorijaza, vitiliga, dermatitisa i kožnih infekcija, podmlađuje kožu i sagoreva masnoću. U soli se nalazi veliki broj minerala koji sadrže antialergene, obnavljaju strukturu kože, vrše detoksikaciju i usporavaju proces starenja.

Preporučuje se sportistima i osobama koje su izložene teškom fizičkom i psihičkom radu.

So Relax ima dve slane sobe: za decu i odrasle. Svaki šesti, jedanaesti i šesnaesti tretman su besplatni.

 

Želite da postavite Vaš centar za alternativnu medicinu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Radno vreme So Relaxa je od 9 do 20 h, subotom od 10 do 15h. Zakažite svoj tretman telefonom 01122834451 ili 0603453463.

 

Pogledajte i šta nude ostale centri za alternativnu medicinu u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se