Centar Sempre Viva - Beograd

Vojvode Brane 12, 11000 Beograd
Alternativna medicina
1272 Pregleda

Glavna delatnost ordinacije Sempre Viva je pružanje pomoći ljudima svih uzrasta koji imaju problema sa koštanim i muskulaturnim sistemom. Izuzetno bogato iskustvo i stručnost lekara i energija njihovih saradnika objedinjuju preciznost savremene ortopedske i fizikalne dijagnostike i tradicionalne kiropraktične medicine.

Cena koju plaćamo kao danak savremenom dobu u kome živimo su bolovi u ramenima, vratu, kukovima, leđima, oštećenje nerava, nepravilan i bolan hod. Kvalitet Vašeg života će se višestruko uvećati uklanjanjem određenih tegoba i ublažavanjem bolova.

Centar Sempre Viva pruža sledeće usluge: lečenje fraktura kostiju, poboljšavanje cirkularnog i ravnotežnog sistema, fizikalnu terapiju (ultrazvuk, laser, magnet, sve vrste struja), LPG i terapiju za lečenje kapilarnog sistema i poremećaja muskularnog faktora, terapijske masaže za lečenje kičmenog stuba i koštanog sistema. Posebno zadvoljstvo svih zaposlenih u centru Sempre Viva je rad sa decom u okviru programa za dijagnozu u lečenje skolioze kao i drugih poremećaja kičme. Pomoći će Vam i preventivnim savetima.

U svom radu zaposleni u Sempre Viva centru se oslanjaju na iskustva tradicionalne kineske medicine u uklanjanju mentalnih ili socijalnih disbalansa čoveka.

Kineska medicina se razlikuje od zapadne najviše po tome što traži uzrok a ne samo posledicu problema. Pažnja se poklanja celokupnom organizmu a ne samo obolelom delu. Kiropraktika prirodnim putem rešava mehaničke tegobe muskularnog i koštanog sistema, ublažavajući ili uklanjajući na taj način posledice koje ometaju funkcionisanje nervnog sistema. Tako se utiče na zdravlje i kvalitet života.

Kiropraktika koja predstavlja lečenje radom ruku je uspešna terapija u svetu za lečenje oboljenja spondiloze, diskus hernije i išijalgije, displazije kuka ili frakture kostiju. Koksartroza i osteoporoza se danas leče jedino hirurškom intervencijom, a kiropraktika ih uspešno leči već 15 godina.

 

Želite da postavite Vaš centar za alternativnu medicinu na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Svoj pregled u Sempre Viva centru obavezno zakažite telefonom: 0113089432 ili 0638923508.

 

Pogledajte i šta nude ostale centri za alternativnu medicinu u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se