Restoran Na ćošku- Beograd

Beogradska 37
Lista restorana
401 Pregleda

Na uglu ( ili na ćošku) Beogradske i Krunske ulice, ispred ulaza u restoran Na ćošku je ugravirano u asfaltu četiri strane sveta na ćirilici i latinici što na najbolji način oslikava atmosferu koja vlada u restoranu kao i njegov meni. Suštinski, to je restoran internacionalne kuhinje u kome dominiraju stekovi i orijentalna fuzija.

Ovde svraćaju različite generacije, porodice s decom i parovi. Takođe, i mešavina stranaca i beogradskog poslovnog sveta koji između razgovora o biznis planovima uživaju u specijalitetima iz svih krajeva sveta.

Enterijer je pomalo neoklasicistički, ovo je nevelik prostor sa vrlo prijatnom atmosferom. Osvetljenje je rešeno tako da je dovoljno svetlo ali se ipak postiže optimalan osećaj intimnosti. Posebno kad se sedi za stolom za dve osobe koji je umetnut baš na samom ćošku, s pogledom na ulicu. Romantično je i nekako odvojeno od ostalih gostiju.

Iz menija izdvajamo teleće filete, piletinu u sosu od tekile ili ćuretinu sa mlincima u sosu od gorgonzole ili tika piletinu. Ako želite nešto egzotičnije, probajte indijsku tika piletinu koja je umereno pikantna. U ponudi je i veliki izbor ribe, gambra, sveže tune... Počnite sa vijetnamskom salatom ili potažom od tartufa i škampi. Specijaliteti kuće su bifteci, npr.biftek iz voka na japanski način sa bambusom, pečurkama i pirinčem. Belgradeeye patrola nije ni pokušala da koristi štapiće već se odlučila za stari dobri konvencionalni pribor: viljušku i nož. Zbog toga nas ovde niko nije podsmešljivo pogledao.

Zaštitini znak ove kuće su poslastice i to: čokoladni tart ili kolač sa urmama.

Na ćošku je zaista odličan restoran idealan za mirnije večeri, cene nisu niske ali ne prelaze granice drskosti.

Kakav ste osećaj Vi imali dok ste ručali posmatrajući kroz prozor kako pola Beograda prolazi kraj Vas, pišite nam na: https://www.facebook.com/belgradeeye

 

Želite da postavite Vaš restoran na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Rezervišite svoj sto na broj telefona 011 3246161.

Pogledajte i šta nude ostali Restorani u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se