Stolarija Mond Line Pro - Beograd

Živka Davidovića 96, 11000 Beograd
Stolarija
1057 Pregleda

Mond line pro nudi širok spektar proizvoda- PVC i ALU stolariju po meri, prozore, vrata sa roletnama i komarnicima, kao i ulazna vrata. Zvanični su zastupnici brenda „VEKA“.

Veka prozori, ulazna i klizna vrata savršeno će se uklopiti u Vaš dom kad su oblici i boje u pitanju. Među više od 1600 profila različitih boja i tekstura sigurno ćete naći pravo rešenje. Strukture i boje se ne menjaju čak i pri jakom suncu ili ekstremnoj morskoj klimi.

PVC stolarija je već neko vreme trend prilikom ugrađivanja stolarije. Prozori spadaju u najzahtevnije građevinske elemente na objektu, značajan su termoizolator i zaštita od buke. Zato je vrlo važno kakve prozore ćete ugraditi. Pored svoje funkcionalnosti, PVC prozori se lako održavaju i čiste. Sistemi s nekoliko komora osiguravaju da prozori budu kvalitetni a zatvaranje i zaključavanje na nekoliko tačaka osigurava Vas od provala. PVC prozori mogu biti jednokrilni, dvokrilni i trokrilni sa nadsvetlom. Mogu biti posebnih oblika: okrugli, poluokrugli, trokutasti, prozori sa jednom ili dve kosine ili prozori sa lukom.

PVC prozori firme Mond Line Pro su izvanrednog izgleda i kvaliteta.

Stručno osoblje Mond line pro će Vam pomoći da u zavisnosti od želja ili stila kuće odaberete različite linije dizajna: zaobljenih sistema, blagih ili sa ravnim ivicama.

Fiksni paneli se koriste za pregradu unutrašnjih prostora, izloga i slično. To su pregradni nenosivi elementi koji nemaju mogućnost nikakvog otvaranja. Za unutrašnje fiksne panele možete koristiti trokomorne profile a za spoljašnje petokomorne. Zavisno od namene, fiksne panele možete kombinovati sa drugim PVC elementima kao što su prozori i vrata.

Klizni panel omogućava harmoničan prelaz iz stambenog prostora na balkon, terasu ili vrt.

Sa ciljem postizanja kompletnog programa u oblasti ALU i PVC stolarije preduzeće Mond line pro u svom sastavu ima oformljen tim za ugradnju i montažu. Prevoz i montaža proizvoda su besplatni.

 

Želite da postavite Vaš salon stolarije na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve detalje o ponudi PVC i ALU stolarije kuće Mond line pro saznajte telefonom: 0112887460 ili 063555023.

 

Pogledajte i šta nude ostali saloni stolarije u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se