Salon nameštaja Linea Milanović - Beograd

Krušedolska 7, Beograd
Saloni nameštaja
859 Pregleda

Fabrika nameštaja Linea Milanović nudi, pre svega, nameštaj namenjen za opremanje stanova i vila ali su njihovi proizvodi takođe pogodni i za opremanje hotela, kancelarija, kafića, restorana i drugih reprezentativnih objekata koji zahtevaju fleksibilnost i ekskluzivitet.

Asortiman nameštaja koji proizvodi Linea Milanović je širok: trpezarijski stolovi, stolice, fotelje, kreveti, sofe, divani, natkasne, komode, plakari, kuhinje, kupatilski ormarići, šank pultovi i mnogi drugi proizvodi za opremanje enterijera. Jedna od delatnosti kojom se bave je i izrada ekskluzivnog nameštaja i enterijera po individualnom zahtevu.

 

Nameštaj je najvišeg kvaliteta, moderan ili klasičnog dizajna. Izrađuju i komponente nameštaja „po projektu“ što podrazumeva izradu po Vašim ili njihovim nacrtima ili dimenzijama a sve to u kombinaciji sa materijalima i dizajnom prema svetskim trendovima.
Završna obrada furnira se tonira po želji kupaca. Boje, vrste, tonaliteti i visina sjaja se mogu birati. Okovi za nameštaj su renomiranih svetskih proizvođača.

Komadi nameštaja izrađeni po Vašem projektu ili dizajnirani od strane njihovih arhitekata specijalno za Vaš prostor su rađeni u svemu po svetskim standardima i poslednjim trendovima (prvenstveno italijanskim i nemačkim). Npr. za završnu obradu kuhinja se koristi kako masiv (za klasične kuhinje) tako i medijapan-furniran željenom vrstom drveta (bukva, hrast, orah, ebanovina, tikovina, venge...) ili lakiran poliuretanskim lakom u željenu boju i sjaj-od matt do 100 odsto sjaja. Za gornje elemente kuhinje je u ponudi izrada staklenih vrata od providnog peskiranog farbanog ili stakla lepljenog folijom.

Takođe, veliki je izbor i mebl-štofova inostranih proizvođača za presvlačenje tapaciranih delova nameštaja. Posebna pažnja pri izradi detalja i prilagodljivost željama klijenata osnovne su karakteristike poslovanja i uspeha firme Linea Milanović a što je nagrađeno i na Beogradskom sajmu nameštaja.

Nameštaj se uglavnom pravi od plemenitih materijala: punog drveta i furniranog medijapana.
Proizvodi su veoma cenjeni zbog svog kvaliteta i prefinjenog dizajna, unikatnosti i dugovečnosti.

Dugogodišnja tradicija i iskustvo u obradi drveta, visok kvalitet, originalnost i inovativnost proizvoda su razlozi zašto bi trebalo da posetite salon nameštaja Linea Milanović. Radno vreme je od 10-20 h radnim danima a subotom od 10 do 16h.

 

Želite da postavite Vaš salon nameštaja na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Sve što Vas interesuje u vezi sa programom salona nameštaja Linea Milanović, saznajte pozivanjem broja 0112438852.

 

Pogledajte i šta nude ostale saloni nameštaja u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se