Salon nameštaja Kika - Beograd

Partizanske avijacije 2a, Beograd
Saloni nameštaja
2484 Pregleda

Salon nameštaja Kika nudi mnoštvo rešenja za uređenje doma i veliki broj kućnih potrepština za svačiji ukus i svačiji novčanik. Kika spada u grupu vodećih lanaca nameštaja u Evropi koji se vrlo brzo razvio u kuću za uređenje sa potpunom uslugom, sveobuhvatnom ponudom i rangom cena koja seže od povoljnih do visokovrednog asortimana.

Pod motom „sve iz jedne ruke“ nude i potpunu uslugu-dostavu, montažu, merenje, planiranje, preuzimanje starog nameštaja, instalacije vodovoda i struje i još mnogo toga.

Kika je pripremila bogat asortiman nameštaja za uređenje dnevnih soba, kancelarija, trpezarija, kuhinja, kupatila, predsoblja, spavaćih soba, i komadni nameštaj. Veliki je izbor artikala za uređenje doma: orijentalnih tepiha, podnih i zidnih obloga, posteljina i tekstila, zavesa, stalaka i vešalica kao i kutija i korpi za domaćinstvo. U Kiki možete kupiti i potrebne elektro uređaje, dekoracije i tekstil za kupatila i sve ostale potrebne sitnice koje će oplemeniti Vaš životni prostor.

Veoma je bogat program soba za decu i mlade poznatih brendova Quick, Vivo, Korsan, Secret garden i mnogih drugih.

Da biste duže uživali u uređenom domu, koristite Kika savetnike koji Vam stoje na raspolaganju bilo da se radi o planovima, montiranju, farbanju ili postavljanju nameštaja. Vaš Kika savetnik za uređenje će besplatno izmeriti Vaš dom i pokazati Vam različita kompjuterska rešenja koja najbolje odgovaraju Vašem prostoru.

Od ostalih salona nameštaja u Beogradu Kiku izdvaja i mogućnost formiranja lista želja poklona za mladenace. Kika daje poklon bon od 10 odsto vrednosti na sve poklone sa liste želja za venčanje.

Dostava nameštaja je brza i besplatna u krugu od 50 km. Plaćanje je moguće i kreditnim karticama uz povoljne uslove.

Radno vreme salona nameštaja Kika je od 10 do 20h, nedeljom od 10 do 16h.

 

Želite da postavite Vaš salon nameštaja na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Za dalje informacije o salonu nameštaja Kika pozovite broj 0112259211.

 

Pogledajte i šta nude ostale saloni nameštaja u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se