Eurosalon Ambijent - Beograd

Bulevar Vojvode Mišića 12, Beograd
Saloni nameštaja
1496 Pregleda

Eurosalon je ovlašćeni ditstributer preko 150 proizvođača nameštaja iz celog sveta a veliki deo salonske ponude se odnosi na njihov sopstveni proizvodni program, proizvodnju pločastog nameštaja i tapetarije.

Već dvadeset godina koliko je prisutan na srpskom tržištu, Eurosalon je lider u opremanju poslovnog prostora i nezaobilazno mesto za nabavku nameštaja i drugih neophodnih stvari za domaćinstvo, hotele, poslovne i druge objekte. Njihovi prodavci i dizajneri će Vam pomoći da izaberete pravo rešenje (originalno i praktično) kada opremate restorane, kafiće ili klubove.
Kadrovi koji rade u Eurosalonu su obučeni i kvalifikovani u svim domenima: od stručnog projektovanja, preko proizvodnog procesa do montaže.

Uz najsavremeniju tehnologiju, vrhunski kvalitet i inovativan dizajn, Eurosalon svoju ponudu prilagođava kupcima.

Delatnosti Eurosalona su: garniture raznih materijala i dimenzija, program kuhinjskog nameštaja od univera, medijapana, furniranog i bojenog medijapana kao i masiva, trpezarije (stolovi, stolice, komode i vitrine), spavaće i dnevne sobe, program kancelarijskog nameštaja (stolice, daktilo stolice, radne fotelje), stilski nameštaj renomiranih italijanskih proizvođača, program za bašte i terase. Ovde možete pronaći i dekorativni asortiman za enterijere:vaze, lampe, svećnjake, ukrasne jastuke, tepihe kao i usluge projektovanja enterijera.

Na domaćem tržištu ovaj salon nameštaja je prepoznatljiv najviše po svojim kuhinjama. Kad su trpezarije u pitanju, Eurosalon Vam nudi već osmišljene komplete ali i ostavlja mogućnost da sami izaberete kombinaciju koja Vam odgovara. Tako će Vaš dom dobiti poseban pečat. Sav nameštaj koji nudi Eurosalon je tradicionalnih, modernih ili stilskih linija.

U saradnji sa Komandorom Eurosalon Vam nudi praktično rešenje za svaki kutak Vašeg doma ugradnjom plakara. U skladu sa Vašim željama i potrebama odredite odvojene sekcije, praktične ladice, pregrade sa vešalicama, torbama i obućom, usisivačem i aparatima za domaćinstvo.

 

Želite da postavite Vaš salon nameštaja na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Salon nameštaja Eurosalon je omogućio kupovinu čekovima građanima do 6 rata bez kamate, o svim detaljima i o asortimanu se raspitajte telefonom 0112067500.

 

Pogledajte i šta nude ostale saloni nameštaja u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se