Pet shop Dr Doggy - Beograd

Kirovljeva 17, 11000 Beograd
Pet shop
621 Pregleda

Pet shop Dr Doggy je otvoren kao prodavnica hrane i preparata za kućne ljubimce ali je svoju delatnost ubrzo proširio na još neke segmente kako bi Vaši ljubimci imali odgovarajući tj. najbolji tretman. Pored velikog izbora hrane za pse, mačke, ptice, ribice i glodare, kao i širokog asortimana opreme i preparata za njihovu negu po najpovoljnijim cenama u svakoj Dr Doggy radnji možete dobiti i besplatne stručne savete veterinara.

Poverenje kupaca je sticano kroz godine jer se Pet shop Dr Doggy u svom poslovanju vodio idejom da je važno klijentima pomoći da naprave najbolji izbor u skladu sa svim potrebama ljubimaca. Uz otvorene veterinarske apoteke Dr Doggy-kompletnu brigu o ljubimcima možete prepustiti njihovom stručnom osoblju.

Osim ljubazne i stručne usluge i širokog asortimana, dobićete i besplatne savete veterinara i kinološkog sudije u vezi sa uzgojem i izložbama.

Saveti su pravi jedino ako se dobiju u pravo vreme tako da se odmah po dobijanju mezimca konsultujte sa stručnjacima. Poznato je da je prava hrana lek. Pet shop Dr Doggy je pripremio asortiman od preko 4 000 artikala. Čine ga svi poznati brendovi prisutni na našem tržistu: Bento, Nutram, Royal Canin, Hills, Frontline, Tommy, Trainer, Ecopet, Nova foods, Versele Laga, Schesir, Greenfilds, Trixie, Camon, Carlie, Ferplast, Friskies, Whiskas ….

U četiri prodajna objekta možete pronaći širok asortiman premijum, ekonomskih i medicinskih briketa i konzervi za Vaše mace i pse, ptice, ribice i glodare, medicinsku hranu koja pomaže pri različitim zdravstvenim problemima i prevenira nastanak hroničnih bolesti: Royal Canin , Hill`s, Nutram; veterinarske lekove, masti i različite preparate protiv buva i krpelja, sredstva protiv glista, vitaminske preparate, suvu hranu i konzerve.

Svoje ljubimce možete obradovati kozmetikom (šamponi, regeneratori, sprejevi), opremom (kaiševi, ležaljke, transporteri, kavezi, vitaminske poslastice za ptice i glodare, penjalice, igračke, koskice, nagradice, vitaminski štapići). U ponudi su kvalitetni kožni kaiševi ručne izrade, odelca, kabanice...

 

Želite da postavite Vaš pet shop na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Naručite i nabaviće sve što Vam treba uz besplatnu dostavu robe. Moguće je plaćanje preko računa i na odloženo. O svim detaljima se raspitajte telefonom: 0113547031.

 

Pogledajte i šta nude ostali pet shop-ovi u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se