Salon nameštaja Darijana - Beograd

Zage Malivuk 65a, Krnjača, Prote Mateje 64, Beograd
Saloni nameštaja
1290 Pregleda

Darijana se već dvanaest godina bavi  proizvodnjom i prodajom mebliranog nameštaja po meri i narudžbini kupaca, po željenim dimenzijama i nacrtima, u skladu sa prostorom koji se oprema.

Na lokaciji u Krnjači se nalazi veliki izložbeni prostor površine oko 600 kvadratnih metara-to je stalni kućni sajam gde možete pogledati najveći izbor njihovih modela. Darijana se bavi proizvodnjom troseda, dvoseda, fotelja, ležajeva, ugaonih garnitura, francuskih ležajeva, singl kreveta, spratnih kreveta. To su varijante modela EMA, MILICA, MARIJA, MAKI, DARIJANA, ZOJA, DARIJA, GROF.

Sistemi razvlačenja kao latofleks, makaze i slično su prevaziđeni. Svi modeli izrađeni u fabrici nameštaja Darija mogu da budu fiksni ili na razvlačenje (od jednostavnog principa preklapanja do nemačkih mehanizama). Ovi principi su jednostavni za rukovanje, kvalitetni i ne kvare se. 

Sav nameštaj koji se proizvodi u Darijani je označen kao proizvod vrhunskog kvaliteta Q1 od strane Šumarskog fakulteta u Beogradu. Noseći delovi konstrukcije proizvoda su od punog drveta-suve čamovine.

Tapacirani nameštaj može imati kao punjenje sunđer ili žičano jezgro. Ako je sunđer, može biti različite gustine i različite elastičnosti, pa i obložen memori penom. Koristi se običan ili medicinski sunđer. Ako je žičano jezgro, ono je uvek ojačano-blindirano, a po želji kupca može imati i žicu preko, kao dodatno ojačanje. Mebl štofovi su iz uvoza, različitih kvaliteta i boja. 

Fabrika nameštaja Darijana svu svoju robu isporučuje najduže za 30 dana, a dobijate besplatan prevoz i montažu u stanu. Dobićete i garanciju od pet godina za delove nameštaja drvene konstrukcije a na ostale delove nameštaja (mebl štof, šivenje, postavljnje, punjenja i mehanizme) data je dvogodišnja garancija.

U salonima Darijana možete doći do idealnog rešenja za stambeni ili poslovni prostor, funkcionalnog i izbalansiranog dizajna koji je istovremeno i lep i kvalitetan.

 

Želite da postavite Vaš salon nameštaja na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Posetite Darijanin izložbeni salon ili se raspitajte telefonom: 011/2717-363; 011/3836-806.

 

Pogledajte i šta nude ostale saloni nameštaja u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se