Turistička agencija Big Blue - Beograd

Makedonska 4, 11000 Beograd
Turističke agencije
636 Pregleda

Turistička agencija Big blue ima sedište u Beogradu i ogranke koji funkcionišu s podjednakim uspehom u Novom Sadu i Subotici.

U Srbiji je Big Blue najpoznatiji po najkvalitetnijoj i najpovoljnijoj ponudi za Antalijsku regiju u Turskoj. Možete odabrati ekonomični, luksuzni ili ekskluzivni hotel, u zavisnosti od budžeta kojim raspolažete. Osim ove destinacije, letovanje možete provesti i u Egiptu, Tunisu, Italiji, Španiji ili Grčkoj (kontinentalnoj ili ostrvskoj).

Za kraća putovanja predlažemo posetu Parizu, Istanbulu, Pragu, Madridu ili Rimu. Za ljubitelje avantura, dugih i dinamičnih putovanja Big Blue je pripremio veliku ponudu krstarenja. Brodovi su visoke kategorije, sa kompletnom uslugom i servisom, poput najraskošnijih hotela na vodi. Od najatraktivnijih ruta u ponudi su:istočni i zapadni Mediteran, Karibi, Dubai i Emirati, Afrika, indijski okeani, daleki istok, Amerika. Pored stalnih ruta, tu su i sezonske ponude kao što su fjordovi i severna Evropa kao i mnoge druge destinacije.

Sa Big Blue agencijom možete obići i daleke destinacije kao što su Sejšeli, Dubai, Maldivi ili Mauricijus.

Wellness destinacije u Sloveniji su vrlo tražena usluga a ova beogradska turistička agencija ima u ponudi aranžmane za Terme Čatež i Krka.

Poseban ekskluzivitet ove godine je odlazak u London na Olimpijadu. Turistička agencija Big Blue je zvanični i ovlašćeni prodavac ulaznica za Olimpijske igre i u ponudi su tri različita paketa.

Još nešto što takođe ovu turističku agenciju izdvaja od ostalih, su vrednosni vaučeri koje možete pokloniti kome god želite i nagraditi ih putovanjem iz snova do mesta koja su oduvek želeli da posete. Vaučeri mogu biti dizajnirani po Vašoj želji, na veći broj možete dobiti poseban popust.

 

Želite da postavite Vašu turističku agenciju na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Big Blue je svet u kome snovi postaju stvarnost, za ostvarivanje svog najlepšeg sna, pozovite telefon 0114141411.

 

Pogledajte i šta nude ostale turističke agencije u beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se