Stolarija Bella Hrast - Beograd

Smederevski put 11 c, Leštane
Stolarija
905 Pregleda

Bella Hrast se bavi proizvodnjom kreveta i komoda od masivnog drveta, izradom ekskluzivnih sobnih vrata sa intarzijom i opremanjem enterijera. Nameštaj napravljen u ovoj radionici je vrhunskog kvaliteta, klasičnog i modernog dizajna.

Osnovni proizvodni program Bella Hrasta su kreveti, oni su izrađeni od blago parene-sušene bukve, jasena, hrasta i trešnje. Ovakvim krevetima se opremaju stambene zgrade, hoteli, moteli, odmarališta, vikendice, manastirski konaci. Uz krevete na istom mestu možete kupiti i dušeke renomiranih proizvođača kao što su Šlarafija, Filip i Beodušek. Kreveti su bračni, single, kreveti na sprat ili sofe.

Bitno je naglasiti da se spojevi na krevetima rade tako što se vertikala (noga) buši a preko cafnuje, lepi sa kvalitetnim lepkom i stavlja u presu. Tako se dobija na dugotrajnosti kreveta jer nema tiplova na spojevima. Kreveti su iznadprosečno stabilni i nakon višegodišnje upotrebe jer se prave od materijala odličnog kvaliteta, uz pomoć najsavremenijih mašina i najstručnijeg kadra.

Na uređenje i moderno oblikovanje prostora mnogo utiče i odabir vrata koja daju poseban naglasak. Svojim uverljivim izgledom i usklađenim bojama sa površinom elemenata vrata postaju deo interesantne arhitekture. U salonima Bella Hrasta je veliki izbor masivnih stilskih i furnirskih vrata. Moguće je da se po Vašoj želji i ideji izrade vrata koja će biti unikatnog dizajna i mera koja se prilagođavaju Vašem prostoru.

Jedan od segmenata poslovanja Bella Hrasta je i izrada nameštaja po meri: možete naručiti kuhinje, komadni nameštaj, plakare, sobna vrata, krevete, komode...Svi individualni zahtevi mogu biti ostvareni a ovde se vrši i rezanje pločastih materijala.

Prateći zahteve tržišta Bella Hrast je u svoju ponudu uvrstila i uljne premaze na bazi prirodnih sirovina. Ovi premazi se uglavnom najviše koriste kod nameštaja za dečije sobe, kod osoba osetljivih na hemikalije i onih sa razvijenom svešću o zdravom životu i potrebi zaštite životne sredine.

 

Želite da postavite Vaš salon stolarije na Belgrade Eye. Kontaktirajte nas putem kontakt forme i javićemo Vam se u najkraćem roku!

Na sve proizvode se dobija višegodišnja garancija. O asortimanu radionica za stolariju Bella Hrast raspitajte se telefonom 0118036440 ili 0638141342.

 

Pogledajte i šta nude ostali saloni stolarije u Beogradu.

Napiši komentar
Ocena

Napiši komentar

Ulogujte se da biste ostavili komentar.

Partneri

Pretplatite se